|
 |
 |
 |
Transfer bitmez!
1- Anelka satılırsa elde edilecek gelirle birisi yabancı iki yıldız forvet transfer edilecek.
2- Anelka gider, İspanya'ya giden Rüştü de dönmezse yabancı kontenjanı kaleci için kullanılabilir.
3- Anelka kalır, Rüştü de gelirse en azından bir yerli forvetle Daum'un istediği takviye yapılacak..
Van Hooijdonk, Serhat ve Murat Hacıoğlu gibi forvet alternatiflerini kaybettiği kadrosuna sadece Bursaspor'dan kaleci Serdar ile Juventus'tan Appiah'ı katan Fenerbahçe'de transfer bitmedi. Anelka'ya Newcastle'ın resmi teklifte bulunması, Arsenal'in de devreye girebileceği iddiaları Fransız yıldızın durumundaki belirsizliğin sürmesine yol açıyor. Sakatlığı yüzünden takımla çalışamayan Anelka'nın da ayrılması durumunda forvet takviyesi kaçınılmaz olacak.
DAUM TAKVİYEDE ISRARLI Teknik direktör Daum da Köln maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında "Lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi'ni düşününce, milli maçları da ekleyince kadro konusunda sıkıntı yaşayabiliriz. Başkan ve yönetimle görüşüp kadroyu genişletmek istiyorum. Yabancı kontenjanımız dolu. Ancak laf olsun diye de transfer istemem" diyerek transfer stratejisinin ipuçlarını vermişti. Sarı-lacivertlilerin transferde izleyecekleri üç yol bulunuyor.
HAMİT HER ŞARTTA VAR İlki; Anelka satılırsa biri yabancı, diğeri yerli iki forvet ile kadroyu takviye etmek. Yerli alternatif Hamit Altıntop, yabancı içinse araştırmalar devam ediyor. Başka bir iddiaya göre Anelka giderse elde edilecek parayla, Nihat, Hamit ve bir yıldız yabancı gündeme gelecek. Rüştü geri dönmezse Anelka'dan açılacak yabancı kontenjanı kale için de kullanılabilir. Anelka kalıp Rüştü dönse bile Hamit'in transferi gündemde.
"RÜŞTÜ'YÜ FENER İSTEMEDİ" Bu arada Rüştü Barcelona'nın kampına katılmak üzere dün ailesini İstanbul'da bırakıp tek başına İspanya'ya uçarken Katalan kulübünün başkanı Joan Laporta "Rijkaard, Rüştü ve Saviola'yı istemiyor. Rüştü için bize Fenerbahçe dahil, resmi bir teklif yok. Bu yüzden onu takımla Çin'e götüreceğiz. Ama kiralama teklifi gelirse onu da değerlendiririz" açıklamasını yaptı.
DENİZ DERİNSU
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|