* Şampiyonanın yapıldığı gece, sponsorlar çadırında tabiri caizse bir kuş sütü eksikti. Son derece iyi organize edilmişti ve yemekler inanılmazdı. Yiyecekler Türkiye'den miydi? Sizden dinleyelim. Ne kadar yendi, içildi o gece? 6 bin 500 metrekarelik bir çadırdı orası. Avrupa'nın en büyük çadırlarından biriydi. 650 kişi çalıştı o gece. Bütün yemeği, konsepti biz yaptık. Ülkenin özel yemeklerini mutlaka koyuyoruz. Tabii Türkiye benim kendi memleketim olduğu için çok daha kolay oldu. Her şey yerliydi. Bütün içkiler, meyveler, etler... Yani para burada kaldı. 150 aşçımız vardı. Bir kısmını Türkiye'den bulduk ve eğittik. Zaten bizim ana takım oradaydı. Esasında biz eğlence, ikram ihracatı yapıyoruz. O gece 1 ton taze bonfilo yendi. 2 ton taze balık, rahat 1.5 ton meyve sebze, 500 litre taze süt, 350 kilo çilek, 4 bin şişe şarap...
* Futbol Federasyonu'nun da kurduğu bir çadır vardı... Ama orası çok küçüktü. Asıl sponsor çadırı büyüktü.
* Avrupa Futbol Federasyonu ile ilk işiniz mi? Geçen yıl Portekiz'de gerçekleşen Avrupa Futbol Şampiyonası'nı da biz yaptık. 100 bin kişiye yemek verdik. Ama bu yemekler hep beş yıldız kalitesinde ve üstüdür.