Enginar salatası
200 kalori / porsiyon Temizlenmiş enginarları limon suyuyla karıştırılmış 2 su bardağı suda 10- 15 dakika haşlayın. Haşlandıktan sonra suyunu süzdürün ve enginarları servis tabağına dizin. Bir kabın içinde doğranmış göbek salatayı, küçük küp doğranmış domatesi, zeytinyağını, diğer 1 adet limonun suyunu, ince kıyılmış maydanozu ve dereotunu karıştırın. Tuzunu ayarlayıp, karışımı enginarların içine pay edin. Taze nane ile süsleyip, servis yapın.
(2 kişilik) * 4 adet küçük boy enginar * 2 adet limonun suyu * 2 su bardağı su * Yarım göbek salata * 2 adet domates * 2 çorba kaşığı zeytinyağ * Yarım demet maydanoz, tuz * Yarım demet dereotu, taze nane
|