|
 |
 |
 |
  |
|
Beşiktaş'ı istemedim
Trabzonsporlu Tolga Seyhan: "Shakhtar'a gitmeyi çok istemiştim. Ama Beşiktaş'ı reddettim. Çünkü Türkiye'de başka bir takımda oynamam".
Trabzonspor'un milli savunma oyuncusu Tolga Seyhan, bordomavili kulübün resmi dergisine ilginç açıklamalar yaptı; merak edilenlere cevap verdi. İşte Tolga'dan inciler: lTakım olarak iyi durumdayız. Kendimize güvenimiz geldi. Geçen sezon kılpayı kaçırdığımız şampiyonluğa bu sezon ulaşmak istiyoruz. * Sakatlık futbolculuğun doğasında var. Ancak hazır olduğunuzda oynayamamak adama koyar. Yedek kalmayı kendime yediremiyorum. Eğer ben oynamıyorsam, arkadaşlarım gol yiyerek kazansın istiyorum. * Shakhtar Donetsk'e gitmeyi çok istemiştim; bunu hep söylüyorum. Çünkü maddi getirisi yüksek bir teklif vardı ortada. Ailemin geleceği için kabul edecektim. Ama yöneticilerimiz 'yok" deyince gitmedim.Ocak ayında yine teklif verdiler ama yöneticilerim yine karşı çıktı. Ben, helalleşmeden hiçbir yere gitmem. Ben hayatımda hiçbir zaman parayı mevzu yapmadım. Ayrıca Beşiktaş da benimle ciddi olarak ilgileniyordu fakat orayı da ben istemedim. Çünkü Türkiye'de başka bir yerde oynamam.
"Kamplarda yaşıyoruz" * Hayatımız çok gergin ve stresli. Kamplarda yaşıyoruz. Herkes bu stresi kaldıramayabilir. * Futbol oynamak benim işim. Ama onun dışında da hayatım var. Bu her meslektaşım için geçerli. Herkesin özel bir hayatı var ve bu hayatını yaşamalı. * Giresunluyum. Memleketimi seviyorum ve onları temsil ediyorum.
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|