Lezzet Güneşi
Ceviz soslu hindi Zeytinyağı ile tuz ve karabiberi çırpın. Etlerin her tarafını bulayıp, buzdolabında en az 30 dakika dinlendirin. Yağsız tavada etlerin her iki yüzünü 4'er dakika pişirin ve üzerlerine hazırladığınız ceviz sosundan koyarak servis yapın. Ceviz sosu: Tüm malzemeleri pürüzsüz bir kıvama gelinceye kadar robottan geçirin.
* 4 adet hindi bonfile * 3 çorba kaşığı zeytinyağı * Tuz, karabiber Ceviz sosu: * 50 gram ceviz * 25 gram kornişon turşusu (süzülmüş) * 1 diş sarmısak (dövülmüş) * 1 çorba kaşığı kapari (süzülmüş) * 2 çorba kaşığı maydanoz (iri doğranmış) * Yarım su bardağı zeytinyağı
|