kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Serena ilginç kıyafetleri ile de tenisseverlerin ilgisini çekiyor.
Haber Hattı

Serena zorlandı ama...
TENİSTE sezonun ilk Grand Slam Turnuvası olan Avustralya Açık'ta favoriler yoluna devam ediyor. Tek bayanlarda ABD'li Serena Williams, Hintli Mirza'yı 6-1 ve 6-4, Rus Petrova ise Bulgar Maleeva'yı 6-4 ve 6-4'lük setlerle geçip 4. tura yükseldiler. Geçen yılın Wimbledon şampiyonu Rus Sharapova, Çinli Li Na'yı 6-0 ve 6-2, Rus Kuznetsova ise, Arjantinli Diaz Oliva'yı 6-3 ve 7- 6'lık setlerle mağlup etti. Fransız Mauresmo da Ivanovic'i 6-2 ve 7-5'lik setlerle devirdi. Tek erkeklerde ise İsviçreli Federer, Rus Safin, ABD'li Agassi, Slovak Hrbaty ve İsveçli Johansson, rakiplerini yenerek 4. tura çıkan isimler oldular. Avustralya Açık'ta teklerde üçüncü tur karşılaşmaları bugün tamamlanacak.

A.Gücü'nde 5 eksik var
A.GÜCÜ teknik direktörü Sakıp Özberk, hedeflerinin Türkiye Kupası'nı almak olduğunu söyledi. Özberk, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısına 5 eksikle çıkacaklarını belirterek, "Ancak, Ankaragücü'nün bu sezonki hedefi kupa. Sakatların yerini alacak oyuncularımız ve yeni transferlerimizin de desteğiyle turu geçeceğimize inanıyorum" dedi. Fenerbahçe maçı kadrosunda, sakat Faruk Namdar, Emre ve Onur Acar'ınyanı sıra kart cezalısı Hakan Kutlu ile Özgür de yer almıyor.

Kurtar umut dağıttı
AKÇAABAT Sebatspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, ligin ikinci yarısında tehlikeli bölgeden mutlaka uzaklaşacaklarını söyledi. Devre arasında çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Güvenç Kurtar, "İstediğimiz transferleri gerçekleştiremesek de oyuncularımın hırslı oluşları beni mutlu ediyor. Taraftarlarımızın da bizden beklentilerini biliyoruz. İkinci yarının ilk maçından itibaren çıkışımız başlayacak. Ve sezon sonunda kesinlikle ligde kalacağız" dedi.

İstanbul golcü peşinde
ARA transferde birçok oyuncusunu kaybeden İstanbulspor'da golcü arayışları tüm hızıyla sürüyor. Ligin ilk devresini düşme hattı içinde tamamlayan sarı-siyahlı ekibin genel müdürü Ergün Yücel, "Yarın (bugün) İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapacağız. Bu karşılaşmada bir Macar bir de Kongolu iki santrfor deneyeceğiz" diye konuştu. Öte yandan İstanbulspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan genç oyuncu Mahmut ile anlaşmaya vardı.

Gerçek Yıldıray geliyor
ALMANYA Birinci Lig takımlarından Hertha Berlin'de forma giyen milli oyuncumuz Yıldıray Baştürk, ligin ikinci yarısında daha da başarılı olacağını iddia etti.Yıldıray, ülkenin yüksek tirajlı gazetesi Bild'e yaptığı açıklamada, "Kendimi çok formda hissediyorum. İkinci yarıda herkes gerçek Yıldıray Baştürk'ü izleyecek" şeklinde konuştu.

Ankara keyif verecek
BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Ankaraspor'un teknik patronu Samet Aybaba, ikinci devredeki futbollarının çok konuşulacağını iddia etti. Mersin ve Antalya'da yaptıkları kampların çok faydalı geçtiğini belirten tecrübeli teknik adam, "Ligin ilk yarısına iyi başlamış fakat sonunu getirememiştik. Ancak durum bu kez farklı olacak. Ara transferde yaptığımız takviyelerle daha da güçlendik" şeklinde konuştu.

F.Bahçe'ye Rus rakip
BASKETBOLDA FIBA Bayanlar Avrupa Konfederasyon Kupası Güney Konferansı'nda tur atlayan F.Bahçe'nin güney konferansında dörtlü finaldeki rakibi Rusya'nın Novosibirsk takımı oldu. Dün gerçekleştirilen kura çekiminde Fenerbahçe, Rusya'nın Novosibirsk ekibiyle eşleşirken, Rus ekibiyle tek maç eleminasyon sistemine göre 9 Şubat tarihinde İstanbul'da karşılaşacak. F.Bahçe, rakibini yendiği takdirde İsrail'in Ramat Hasharon ile Bulgaristan'ın Lukoil takımları arasındaki maçın galibiyle karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli ekip, bu karşılaşmada da rakibine üstünlük sağlarsa 16-17 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Konferans Dörtlü Finali'nde mücadele etme hakkı kazanacak.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 UEFA'yı Alacağız
 O bir tane
 İmam Anelka'ya bayıldı
 2005'te Gözler Türkiye'de
 Trabzon'un sambacı resti Wisla'yı karıştırdı
 Arada Gazi Oldu
 Beşiktaş Günlüğü
 Canlı canlı heyecanlı !
 Kim holigan
 Cimbom'dan İzmit mesaisi
 Maksat spor olsun
 Bayramın yıldızları
 İzmir başaracak
 Haber Hattı
 Dipten zirveye
 Bu kez olacak
LEVENT TÜZEMEN
PAF çöplük mü?
Futbol oynadığım dönemlerde kulüplerin...
VEDAT BAYRAM
Transferde yeni metot
Devre arası takımlarımızın ara...
HAYRİ ÜLGEN
Oynama Bosque
Del Bosque'li Beşiktaş bu sezon F.Bahçe ve...
HASAN SAYDAM
Dubai'de Türk Rüzgarı
Ülkemizin kalite atlarında RIBELLA...
Sekreter kız sır oldu
Sekreter kız sır oldu
Bahçeşehir'de terk ettiği sevgilisi tarafından kaçırılırken, patronu...
Trafik terörünün son silahı: Ucuz LPG'ler
Trafik terörünün son silahı: Ucuz LPG'ler
Son dönemde sık sık yaşanan trafik kazalarında LPG'li araçların pek...
Onun adı kırmızı
Onun adı kırmızı
Hong Kong'ta düzenlenen 'İlkbahar-Kış Moda Haftası' Paris'i...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu