kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber Hattı

Denizli İran'ı fethetti
Pas Kulübü başkanı Mustafa Acorlu, Mustafa Denizli'nin transferinin İran futbolu adına önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Acorlu, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, "Pas; teknik direktör olarak komşu, dost ve müslüman Türkiye'den Denizli'yi seçmiştir" dedi. Bu arada Denizli'nin Pas kulubüne transferi İran basınında da geniş yer alıyor. Bir gazete Denizli'ye 1.5 yıllığına 500 bin dolar ödeneceğini Asya şampiyonluğu için 500 bin dolar, lig şampiyonluğu için 250 bin dolar verileceğini yazdı. Bu arada Denizli'nin Türkiye'den Okan Koç'u istediği öğrenildi.

B.B.Ankara, Musa'yı kaptı
İstanbulspor'un başarılı orta saha oyuncusu Musa Büyük, B.B.Ankaraspor ile anlaştı. Transfer döneminde Trabzonspor da dahil olmak üzere birçok kulüpten teklif alan başarılı oyuncu, lacivertbeyazlı ekiple 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Hedefleri olan bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Musa Büyük, "İyi bir teknik adam, başarılı bir yönetim ve kaliteli oyuncularla çalışacağım. B.B.Ankaraspor'u layık olduğu yerlere taşımak için geldim" dedi.

Mehmet Okur ne yapsın?
NBA'de Utah Jazz son 19 maçındaki 16. yenilgisini Memphis Grizzlies karşısında 92-82 ile aldı. Mehmet Okur 6. adam olarak girdiği ve32 dakika oyunda kaldığı mücadelede 11 sayı, 10 ribaundla bir kez daha double-double yapmasına karşın yenilgiyi önleyemedi. Hidayet'in 17 dakikada 4 sayı, 3 ribaund ürettiği karşılaşmada ise Orlando Magic, Toronto Raptors'a 105-94 mağlup oldu. İbrahim'in kenarda beklediği mücadelede ise Seattle Supersonics, Miami Heat'i deplasmanda 98-96 yendi. Ligde diğer sonuçlar: G.State-Philadelphia: 104-112, Denver-Clippers: 98-102, Chicago- Detroit: 80-87, Charlotte-Cleveland: 83-94, Boston-New Orleans: 108-90.

Malatyaspor'da imza şov
İkinci yarıya hızlı bir şekilde girmek isteyen Malatyaspor, kadrosuna iki yıldızı daha kattı. Sarıkırmızılı ekip, teknik patron Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda Gençlerbirliği'nden Elvir Boliç ve Karşıyaka'dan Yertek Evren ile sözleşme imzaladı. Boliç ile 1 yılı opsiyonlu 1.5, Yertek ile de 3.5 yıllık anlaşma yapıldığı açıklandı. Malatyaspor'un ayrıca Yimpaş Yozgat'tan Koray ve Aydın'dan da Berk ile Hakan'la anlaştığı belirtildi.

Ülker, Pau Orthez önünde
Basketbolda Avrupa Ligi C Grubu'nda 2.sırada bulunan Ülker, bu akşam Fransa'da Pau Orthez ile karşı karşıya geliyor. 21.40'ta başlayacak mücadele SkyTurk'ten canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş'a 2000 YTL ceza
PFDK,
Denizlisporlu Ersen Martin'e 2, Büyükşehir Belediyesi Ankarasporlu Saffet Akyüz'e de 1 maçmüsabakalardan men cezası verdi. Kurul, İstanbul'da, Karagümrük Kyoto-Sivasspor arasında oynanan A Kategorisi maçında, taraftarının ''Saha ve müsabaka güvenliğini tehlikeye düşürücü nitelikte'' eylemleri nedeniyle Sivasspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası uyguladı. PFDK Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon'a da 2000 YTL ceza kesti.

Nihat'ın maçı tamamlanıyor
Nihat Kahveci'nin takımı Real Sociedad ile Real Madrid arasında oynanan ve bomba ihbarı nedeniyle yarıda kalan İspanya Ligi maçı bugün tamamlanıyor. Bernabeu'da skor 1-1 iken yarıda kalan maç saat 19.00'da başlayacak ve 4'ü normal, 3'ü de uzatma olmak üzere 7 dakika oynanacak.

Darüşşafaka kazandı
Basketbolda, ULEB Kupası F Grubu'nda mücadele eden Darüşşafaka, 8. maçında Avusturya'nın Superfund Bulls Kapfenberg takımını 94-83 yendi. Darüşşafaka ilk yarıyı da 58-46 önde geçti.

"Daum bana şans vermedi"
Fenerbahçe'den Almanya Birinci Lig takımlarından Vfl Bochum takımına transfer olan Fatih Akyel, yeni ekibiyle ilk antrenmanına çıktı. Alman ekibiyle 2007 yılına kadar sözleşme imzalayan Fatih Akyel, "Fenerbahçe'den, forma şansı bulamadığım için ayrıldım. Daum bana hiç şans vermiyordu. Ben de zaten Almanya'da oynamak istiyordum. Bochum'a geldim ve burada başarılı olacağıma nanıyorum" şeklinde konuştu.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Gi-di-yo-ruz
 'Gevşemeyelim yeter'
 Başkanlık şansım var
 Keskin Bıçak
 Plesan geliyor
 Eski açık 'Sarı' diyecek
 Karmaşa!
 Potada hodri meydan
 Maksat spor olsun
REHA MUHTAR
600 Milyarın sırrı
Tuğrul Yenidoğan önceki gece...
HASAN SAYDAM
Değişik tekler
Bugünkü programa ilk göz attığımda ve dün...
AHMET ÇAKAR
Konuşun beyler!
Habertürk'te Tuğrul Yenidoğan imzalı çok...
Sait Halim Paşa yalısının hazineleri sır oldu
Sait Halim Paşa yalısının hazineleri sır oldu
Sait Halim Paşa Yalısı'nda 1986 yılında çıkarılan envanterde bulunan...
Hayatımda böylesine bir felaket görmedim
Hayatımda böylesine bir felaket görmedim
Bu sözler Amerikan Abraham Lincoln uçak gemisinin pilotu Jesse Cash'e...
'J-Lo' diyene arkasını dönüyor
'J-Lo' diyene arkasını dönüyor
Jennıfer Lopez, hayranlarının kendini 'J-Lo' diye...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu