|
 |
|
 |
O da ekmek kurbanı
Irak'tan dönen konvoya düzenlenen saldırıda bir Türk şoförü daha öldürüldü.
Bağdat'taki Amerikan üssüne yükünü boşalttıktan sonra Türkiye'ye dönen konvoya Musul yakınlarında saldırı düzenlendi. Saldırıda adının Hasan Mustafa olduğu bildirilen Türk kamyon şoförü öldürüldü.
YARALI TANIK ANLATTI SALDIRIDAN yaralı olarak kurtulan bir şoför saldırganların sayısının altı-yedi kişi olduğunu, kentin kuzeyindeki olay sırasında bir de Sırp şoförün öldüğünü anlattı. Tanığa göre konvoydaki şoförlerden ikisi de kendisiyle birlikte yaralandı.
 Türk şoförler yine hedef oldu
Irak'ın Musul kenti yakınlarında Türkiye'den mal götüren kamyon konvoyu pusuya düşürüldü. Militanların silahla saldırdığı konvoydaki Türk şoförlerden Hasan Mustafa ile bir Yugoslav hayatını kaybetti. Saldırıda iki Türk şoför de yaralandı. Yaralı kurtulan şoförlerden birinin anlattığına göre Bağdat'taki Amerikan üssüne mal taşıyan konvoy, ülkenin kuzeyindeki Musul kentinde Türkiye'ye dönüş yaptığı sırada silahlı saldırıya uğradı. 6-7 kişilik silahlı bir grubun kendilerine ateş açtığını söyleyen Türk şoför, ABD üssüne meyve suyu taşıdıklarını söyledi. Öte yandan Irak'ın Felluce kentine yönelik operasyonlarını sürdüren ABD güçlerinin, Ürdünlü terörist Ebu Musab El Zerkavi'ye bağlı Tevhid ve Cihad örgütünün liderini yakaladığı açıklandı.
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|