kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Atina 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
 
Kolay bisküvi
Hindili kabak
Püf noktası

Hindili kabak

Zeytinyağını ısıtın, etleri katıp 7- 8 dakika soteleyin. Patates ve kabakları ilave edip, bir defa çevirerek 5 dakika pişirin. Tuz, karabiber, kapari ve sirkeyi katıp, yüksek ateşte karıştırarak 3-4 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.

MALZEMELER (6 kişilik)
* 2 çorba kaşığı zeytinyağı
* 1 kg. hindi biftek (ince dilimlenmiş)
* 5 adet orta boy patates (soyulmuş, yarı haşlanmış, dilimlenmiş)
* 4 adet kabak (temizlenmiş, boyuna dilimlenmiş)
* Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda)
* 1 çay bardağı kapari (yıkanmış, süzülmüş)
* 2 çorba kaşığı sirke

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Lezzet Güneşi   / 20-08-2004
 Lezzet Güneşi   / 19-08-2004
 Lezzet Güneşi   / 18-08-2004
 Hafif yaz tatlıları   / 17-08-2004
 Lezzet Güneşi Lezzet   / 17-08-2004
 Vişneli irmik   / 16-08-2004
 Yaprak kurabiye   / 15-08-2004
 Kolay bisküvi   / 14-08-2004
 Asma yapraklı bıldırcın   / 13-08-2004
 Lezzet Güneşi   / 12-08-2004
GÜLSE BİRSEL
Eyvah misafir geliyor!
Bendeki genetik bir durum...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Katmer
Ilık süt içinde şeker ve...
Belinizi bilgisayara kurban etmeyin
Belinizi bilgisayara kurban etmeyin
Saatlerce bilgisayarda oyun oynayan, chat yapanların yanı sıra, gün...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.