|
|
|
|
|
|
Akreplerin üreme organları çok hassas
Zodyak'ın en anlaşılmaz burcudurlar. Çoğu kez eleştiriye maruz kaldıkları için, kendilerini savunmaktan vazgeçmişlerdir. Duyguları çok derindir. Gizemli yapıları onları bulundukları ortamda farklı yerlere getirir. Duyumsamaları yakıcıdır. Yoğun duyguları, kıskançlıklarını sürekli körükler. Hırslı yapıları yüzünden en zor hastalıklar gelip onları bulur. Bir Akrep hastalandığı zaman, teşhis edilmesi zor tahlillere gerek duyulabilir.
MIKNATIS GİBİ ÇEKERLER Uzun araştırmalar sonucu hastalıkların nedeni genelde psikosomatik kökenlidir. Açığa çıkaramadıkları duyguları yüzünden bedenlerini harap ederler. Üreme organları hassas olan Akrepler, hastalık konusunda sabırsızdırlar. En ağır ilaçları hiç çekinmeden alırlar. İradelerine çok güvenir ve beyin gücü ile kendilerini iyileştirirler. Akrepler mide ve üreme organlarını temsil ettiği için, bu organları hassastır fakat her türlü rahatsızlığın üstesinden kolay gelirler.
Bakışları çok etkili Akrepler'in fiziksel yapıları oldukça ilginçtir; orta ya da daha uzun boylu olabilirler. Kalın fakat düzgün bir bedenleri vardır. Yuvarlak yüzleri olur. Saçları koyu renk ve dalgalı, hatta kıvırcıktır. Gözleri inanılmaz çekicidir. Baktıkları her şeyi adeta eritirler. Bir Akrep'i bakışlarından kolayca tanıyabilirsiniz.
Dengeli bir diyetle düzene girmeliler Akrepler beslenme konusunda çok yanlış davranırlar. Hızlı ve kısa sürede yedikleri için, hızlı yemek bünyelerini yorar. Tansiyon, kalp, dolaşım bozuklukları, kolesterol Akrepler'i en çok rahatsız eden konulardır.
BİRİNCİ GÜN: * KAHVALTI: 2 dilim diyet ekmek, 2 tatlı kaşığı reçel, şekersiz çay ve kahve. * ÖĞLEN: Izgara tavuk, haşlanmış brokoli. * AKŞAM: 1 tabak sebze yemeği, bol yeşil salata, arada 1 porsiyon meyve. Yatarken yeşil çay.
İKİNCİ GÜN: * KAHVALTI: Aç karnına 2 bardak ılık su. dilim kepekli ekmek, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir. Arada 1 kase diyet yoğurt. * ÖĞLEN: Izgara balık, haşlanmış brokoli, bol yeşil salata arada 1 bardak diyet süt. * AKŞAM: Haşlanmış sebze, bol salata.
ÜÇÜNCÜ GÜN: * KAHVALTI: Aç karnına 2 bardak ılık su. 1adet meyve, 1 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay ve kahve. * ÖĞLEN: 4 tane köfte, bol yeşil salata ve domates. * AKŞAM: 1 porsiyon taze fasulye, bol salata ve arada 1 dilim karpuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|