|
![](/gnysabah/i/1_pix_gri.gif) |
|
![](/gnysabah/i/1_pix_trans.gif) |
![](/gnysabah/i/1_pix_trans.gif) ![](/gnysabah/i/bugunku_diger_yazi.gif) |
|
Şampanya su oldu aktı
* İki ay önce başlayan düğün hazırlıkları için 200 kişi aralıksız çalıştı. İstanbul'dan 300 davetli iki özel uçakla Karayipler'e götürüldü.
* Princess Otel'in casinosunda yapılan düğün için oyun makinaları başka bir salona taşındı.
* İstanbul'dan iki aşçı, servis için de Paris'ten 15 garson getirildi.
* Düğün mönüsünde havyar, somon ve istakoz yer aldı. 20 kilo Beluga havyarı, 150 kilo somon, 300 tane istakoz özel olarak muhafaza edildi.
* Bardak ve tabaklar Noritake markaydı. St.Maarten'de bulunan 'Don Perignon' marka şampanyaların tümü satın alındı. En lüks restoranda bile bu şampanyadan kalmadı.
* 4 bin adet orkide Amsterdan'dan özel olarak getirildi. Orkideler için 40 bin dolar ödendi.
* Gelinlik Yıldırım Mayruk imzasını taşıyordu. Düğünde süslemeler de Mayruk'a aitti
* Davetlilere Sudi Özkan'in sahibi Niksar suları verildi. Bu sular Türkiye'den gönderildi. Su şişelerinin üzerinde Özkan'in en küçük oğlu Sudihan'in fotoğrafı yer aldı.
* Davetlilere nikah şeker ve çikolataları kristal kalplerin içinde verildi.
* Düğüne 15 ülkenin üst düzey yöneticisi katıldı. Orta Amerika'da bulunan Belize Başbakanı Sait Musa dikkat çeken isimler arasındaydı.
|
|
|
|
|
![](/gnysabah/i/1_pix_trans.gif) |
|
![](/gnysabah/i/1_pix_gri.gif) |
|