|
![](/gnysabah/i/1_pix_gri.gif) |
|
![](/gnysabah/i/1_pix_trans.gif) |
Zeytinyağlı barbunya
Soğan ve sivri biberleri yemeklik doğrayın. Sarmısakları ince kıyın. Soğan, sivribiber ve sarmısakları 1 çorba kaşığı salçayla birlikte 1 çay bardağı zeytinyağında 5 dakika kavurun. Barbunya ve havuçları ilave edin. Üzerini 1 parmak geçecek kadar su, birer tatlı kaşığı tozşeker ve tuz ekleyin. Normal tencerede 45 dakika, düdüklü tencerede 12 dakika pişirin. Soğutup limon ve maydanozla süsleyip, servis yapın. *1 kg. barbunya
* 1 çay bardağı zeytinyağı
* 1 çorba kaşığı domates salçası
* 2 adet sivri biber, 2 diş sarımsak
* 2'şer adet soğan ve havuç
* 1'er tatlı kaşığı tozşeker ve tuz
* Süslemek için limon ve maydanoz
|
|
|
|
|
![](/gnysabah/i/1_pix_trans.gif) |
|
![](/gnysabah/i/1_pix_gri.gif) |
|