kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
08:30Temel Reis
09:00Türkiye'yi Dünyaya Taşıyanlar
10:00Ankara'da Sabah
11:00Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:35Dünya Yemekleri
14:45Dekor-Dizayn
17:00Sinema "Sihirli Taş"
19:00Atv Ana Haber
19:45Spor
19:50Bambaşka Biri Gala
21:30Sinema Kulübü "Çaylaklar Ustalara Karşı"
23:30Televizyon Milleti
01:10Blendax'la Akademi Türkiye
02:10Geceyarısı Haberleri

 
  10:00 Ankara'da Sabah
Muharrem Sarıkaya ve Okan Müderrisoğlu'nun sunduğu "Ankara'da Sabah"a Başbakan Vekili ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül konuk oluyor. Programda yanıt bulacak sorularsa şöyle: Gül'ün AK Parti dönemiyle birlikte imajında da büyük bir değişiklik oldu. Saçlarını jöleleyen, imajına önem veren Gül bu değişime nasıl karar verdi? Güney Kıbrıs ile nasıl bir diplomatik ilişki kurulacak? Gümrük Birliği ile ilgili ne gibi adımlar atılacak? Aralık ayında AB zirvesinden olumsuz bir karar çıkarsa ne olur?
 
  14:45 Dekor-Dizayn
Ünlü manken Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu atv'nin beğeniyle izlenen dekorasyon programı "Dekor Dizayn" pazar günleri ekrana gelmeye devam ediyor. Programın bu haftaki konukları ünlü manken Tuba Altıntop ile sanatçı Selami Şahin olacak. Tuba Altıntop ve Vahe Kılıçarslan "Dekor Dizayn'"ın bu haftaki talihli izleyicisinin evinin duvarlarını birlikte boyadılar. Larespark Oteli'nin içinde bulunan Lapis Bar'da ise Kılıçarslan Selami Şahin ile keyifli bir sohbet yaptı.
 
  17:00 Sinema "Sihirli Taş"
Tam aileye göre
(Babel)- David, 2000 yılından önce son kez meydana gelecek olan ay tutulmasını iple çekmektedir. Yeraltında ise Babiller, bu gecede büyük bir tehlike oluşturabilecek olan Babil taşını korumaya çalışmaktadırlar. Olaylara engel olacak tek şey bir haritadır ve onlar da bu haritayı kaybetmişlerdir. Bir gün David'in köpeği haritayı bulur ve eve getirir. atv pazar gündüz kuşağına çocuk-aile filmleri koydu. Çok da iyi yaptı. Bu haftaki film, çevreci kaygılar taşıyor ve fantezi konusuyla insanları dünyanın geleceği üzerine düşünmeye çağırıyor. 1999 yapımı filmi Gerard Pullicino yönetmiş, başrollerde küçük Mitchell David Rothpan'ın yanı sıra Maria de Medeiros, Tcheky Karyo, Michel Jonasz gibi deneyimli oyuncular rol almıştı.
 
  19:50 Bambaşka Biri Gala
Ünlü sanatçı Gülben Ergen'in sunacağı "Bambaşka Biri Gala" sonuçlarıyla yine herkesi şaşırtacak
Sonuçlarıyla herkesi şaşırtan "Bambaşka Biri" sürüyor. Dış görünüşünden mutsuz olanlara bu şansı veren atv, şimdi onların mucizevi değişimlerini ekrana taşıyor. Ekranseverler "Bambaşka Biri"nin 5. haftasında Sündüz Yıldız ile Leyla Toptaş'ın değişim sürecine tanıklık edecek.

ONLAR ARTIK ÇOK MUTLU
Sündüz Yıldız, yanak, dudak, burun ve meme estetiği oldu. Leyla Toptaş ise çene, kaş ve burnuna yapılan estetiğin yanı sıra gözü üzerinde bulunan apseden kurtuldu. Değişim sürecinde aileleriyle hiç yüz yüze gelmeyen Yıldız ile Toptaş, bu akşamki "Bambaşka Biri Gala"da yeni görünüşleri ile sevdiklerinin karşısına çıkacaklar. Programın bu bölümünün sunuculuğunu ise ünlü sanatçı Gülben Ergen üstlenecek.
 
  21:30 Sinema Kulübü "Çaylaklar Ustalara Karşı"
atv'nin "Sinema Kulübü" kuşağında bu akşam ülkemizde gösterilmemiş 2000 yapımı bir komedi filmi var: "Çaylaklar Ustalara Karşı"... Filmde Keanu Reeves ve Gene Hackman başrol oynuyor
atv'nin her pazar ekrana gelen "Sinema Kulübü'" kuşağında, daha önce ülkemizde gösterilmemiş olan yepyeni (2000 tarihli) bir film karşımıza geliyor: "The Replacements- Çaylaklar Ustalara Karşı"... Film, tipik Amerikan tarzı futbol çevresinde dönüyor. Takımın üne, bol paraya-pula kavuşmuş bütün oyuncuları çeşitli nedenlerle sahaya çıkmak istemeyince, kulübün mülti-milyoner sahibi onların yerine gencecik ve çoğu acemi sporcular bulur. Ve takım, liglere katılıp ünlü futbolculara karşı oynamaya başlar.

BOL HAREKETLİ BİR GÜLDÜRÜ
Ancak filmin başlıca handikapı, Amerikan futbolunun bize yabancı olan çeşitli kuralları ve uygulamaları... Ama bunun dışında sürükleyici ve komediye bol bol yaslanan bir film... Gerçekten de filmi ciddi bir spor filmi değil, sporu araç olarak kullanan bol hareketli, düşüp-kalkmalı bir güldürü olarak ele almak gerekiyor. Komedileriyle ünlü Howard Deutch'un yönettiği filmde Keanu Reeves başrolde oynuyor. Ayrıca deneyimli oyuncu Gene Hackman, Jack Warden ve de genç oyuncular; Orlando Jones, Jon Favreau, Faizon Love vs. oynamışlar. Özellikle genç seyirciye seslenecek türde bir film.
 
  23:30 Televizyon Milleti
Televizyonların en şaşırtıcı show programı "Televizyon Milleti" özel bir bölümle daha karşınızda. İbrahim Sadri'nin sunduğu programda bu hafta dünyaca ünlü bir futbolcunun hazin öyküsü ekranlara geliyor. Spor yazarı Osman Tamburacı'nın konuk olacağı "Televizyon Milleti" yine her pazar farklılık arayanları ekrana çekecek.
YÜKSEL AYTUĞ
O'na asırlık çınar demeyin!
Çınar devrildiğinde içini...
ATİLLA DORSAY
SİHİRLİ TAŞ atv 17.00
Tam aileye göre(Babel)-...
 
Kuşkulu Ölüm
Star / 01:50
Aslan Bey
Kanal 7 / 09:40
Ankara'da Sabah
atv / 10:00
Dekor-Dizayn
atv / 14:45
Sihirli Taş
atv / 17:00
Bambaşka Biri Gala
atv / 19:50
Sihirli Annem
Kanal D / 20:00
Depremden Sonra
TV8 / 20:40
Geri Sayım
Star / 21:15
Çaylaklar Ustalara Karşı
atv / 21:30
Sil Baştan
Kanal D / 21:40
Televizyon Milleti
atv / 23:30
İdeal Bir Koca
TV8 / 23:30
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.