| | Alışverişi unutturan yemekler Akmerkez'in üst katındaki "food court"ta, ayrı bir kapıdan girilen Mac Renzi, kalabalıktan kaçıp günün her saatinde, sakin ortamda kaliteli yemek yenebilecek bir restoran. Menüyü inceleyip, uygun yemek seçmek epey zaman alıyor. İyice açıkmış, kan şekeri düşmüşken bu değerlendirmeyi...devamı |
|
| | LaresPark'tan 5 yıldızlık hizmet Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından Park Grubu, turizm ve konaklama sektöründe "LaresPark Oteller Zinciri" ile hedef büyütüyor. Antalya LaresPark Hotel'in ardından 25 Mart'ta Taksim LaresPark Hotel açıldı. İstanbul'un kalbi Taksim'de hizmete giren LaresPark, benzersiz konforu,...devamı |
|
| | Ayvalık tostu İstanbullu oldu Özel ekmeğin içine bol malzemeyle hazırlanan ünlü Ayvalık tostu şimdi İstanbul'un en yeni lezzeti. İstanbullular hemen hemen her semtte açılmaya başlayan Ayvalık tostçularını çok sevdi. Ayvalık tostlarının en önemli özelliği, içinde bol malzeme bulunması ve ekmeklerinin her gün özel...devamı |
|
| | 80 yıldır her gün piroşki Beyoğlu'ndaki tarihi Rejans lokantası 1924'ten beri aynı yerde, Rus mutfağının seçkin spesiyaliteleriyle İstanbullulara hizmet ediyor. Restoranın menüsü son zamanlarda büyük ölçüde yenilendi, zenginleşti. Bilmiyorum, İstanbul'da Rejans'tan daha eski başka bir restoran var mı? Bu konuda...devamı |
|
| | Rengarenk makarna yapın İtalyan Restoranı Bella Notte, nisan ayı boyunca her pazartesi İtalyan makarnasının inceliklerini öğrenmek isteyenlere makarna kursu veriyor. Taze ve renkli makarnaların nasıl yapılacağının öğretildiği kursta kırmızı, yeşil, mor ve istenilen her renkte yapacağınız makarnalarla...devamı |
|
| | Balat'ta Akdeniz yemekleri BALAT'ta son dönemlerde birbirine ardına şık mekanlar açılmaya başlandı. Bunlardan biri olan Argos'ta ev mutfağı özeninde günlük taze mezeler, otlar, balıklar ve tüm deniz ürünlerini bulmak mümkün. Butik anlayışıyla hizmet verilen 40 kişilik mekanda gruplara özel mönü yapılıp...devamı |
|
| | Denizden gelen özel lezzetler Çengelköy balık restoranları arasına bir yenisi daha eklendi: Del mare. Şık ve farklı bir atmosferde, Boğaz manzaralı bir masada deniz ürünlerine doyulmuyor. Karidesli mantıyla ravioliyi denemeyi unutmayın. Boğazın iki yakası arasında hızlı bir rekabet var. Avrupa yakasındakiler daha...devamı |
|
| | Ege'den gelen bir lezzet elçisi Giritli, Armada Oteli'nin yan sokağında zarif biçimde restore edilmiş iki katlı tarihi bir köşkte yeralıyor. Bodrum'da sekiz yıldır ünlenen bu restoran Ankara'daki şubesinden sonra şimdi de İstanbul'da. Ne yazık ki İstanbul'da bahar aylarıyla birlikte coşan yenilebilir otlarını...devamı |
|
| | Bu çiçekler yeniyor Türk mutfağını kişniş, kıvırcık maydonoz, rezene gibi otlarla tanıştıran Chemera, hem yenebilen hem de süs için kullanılan çiçekleriyle de dikkat çekiyor. Yeşillikler Akdeniz mutfağının vazgeçilmezlerinden. Türk mutfağı da Akdeniz mutfağından özellikler taşır. Buna rağmen ülkemizde yakın...devamı |
|