kapat
ON
Gündem
Mobil
Online
Rehber
Yazarlar
Ana Sayfa
SABAH
 
 
Bunlar Olmazsa Olmaz!
   
  İnternette acil oyun servisleri! 
  Bunlar Olmazsa Olmaz! 

Bunlar Olmazsa Olmaz!


KÜÇÜK yazılım eklentileri, web tabanlı oyunların can damarını oluşturmaktadır. Dolayısıyla doyasıya oyun keyfi için bu yazılımlara mutlak ihtiyacınız olacaktır.
Web tabanlı oyunlar çok istisnai bir durum söz konusu olmadıkça genelde Flash ve Java adı verilen iki farklı dil üzerinde hazırlanır.
Her ne kadar oynamak istediğiniz oyunun kendi sitesinde size bu uyarının yapılması kuvvetli bir olasılık olsa da, biz yine de işi sağlama alıp ihtiyacınız olan yazılım eklentilerini nerede bulabileceğinizi hatırlatalım. Internette görebileceğiniz, oldukça çekici grafik ve animasyonlara sahip oyunlar genelde Macromedia Flash ile hazırlandığı için bu noktada "Flash / ShockWave Player" isimli eklentiye ihtiyacınız olacaktır. www.macromedia.com adresini ziyaret ederek hemen ana sayfada yer alan "Download Flash Player" ve "Download ShockWave" linklerine tıklayarak tamamen ücretsiz olan bu eklentieri sisteminize kurabilirsiniz. Bir diğer güncel eklenti de, özellikle tavla, dama ve okey gibi grafik detayı daha az olan masaüstü oyunları oynamanızı sağlayacak olan "Java" yazılımıdır. Hemen www.java.com adresini ziyaret ederek "Free Download" linkini tıkladıktan sonra bu eklentiyi de basit bir şekilde sisteminize kurabilirsiniz. Bu konuda bir not düşelim; Bu kurduğunuz eklentiler, normal yazılımlar gibi kullanıcıların çalıştırıp kullandığı yazılımlardan değildir. Dolayısıyla kurulumun gerçekleştiğinden emin olmak için alışılagelmiş yöntemlerle çalıştırabileceğiniz bir yazılımla karşılaşmayacaksınız. Bu tür eklentiler doğrudan internet tarayıcınızın içerisinde yerleşir ve ziyaret ettiğiniz web sitesinde ihtiyaç duyduğu takdirde otomatik olarak çalışarak, site içeriğini görmenizi sağlamaktadır.
 

TİMUR SIRT
Şirketlerin OBEZITE sorunu! -1-
Artık bir laptop veya monitör üretmenin spor...


İSMAİL HAKKI POLAT
Yeni Medya, Yeni Dünya
Başlığa bakıp malta eriği ya da ABD'den...


MURAT YANIKLAR
Loading...
Teknoloji ve oyun! Birbirinden bağımsız...


ERDEM GÜNAY
Apartman internet servis sağlayıcısı
Son yıllarda teknolojinin en çok konuşulan...


Ucuz eğlencenin sırrı
Bu dünyada isteyen istediği role bürünüyor. Kral olmak, dünyayı...
Google mesajı aldı!
Google'un yeni elektronik posta servisi internet kullanıcılarına...
2004 oyun canavarları için masraflı geçecek
En popüler oyunları daha iyi bir bilgisayarla birlikte oynamak...
Haftanın DVD'leri
THE MATRIX REVOLUTIONS İNDİRİMDE
NEO'NUN mutsuz...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gündem | Telekom | Online | Rehber | Yazarlar | Ana Sayfa
Copyright © 2004- Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.