|
 |
|
 |
Nezih, kebaplarını ödülle taçlandırdı
Türkiye'den 2001 ve 2002'de Avrupa'nın en iyi 884 restoranı arasında gösterilen tek işletme olan Nezih Kebap ve Yuvalama, çeşitli otoriteler tarafından geçen yılın da en iyi et ve kebap lokantaları arasında yer aldı. Turizm ve Kültür Bakanlığı'nın 2003 yılının 'En İyi Et ve Kebap Lokantası' olarak belirlediği Nezih, dünyanın birçok ülkesinde yayımlanan şehir rehberi Time Out tarafından da 2003 yılının 'En İyi Et Lokantası' ödülünü aldı. Bu ödüllerin haklı gururunu yaşayan restoran, bu yıl 20'nci senesini kutluyor. Malzemelerinin çoğu Gaziantep'ten gelen ve İstanbullular'ın damak tadı için en leziz kebapların, yuvalamanın ve Güneydoğu Bölgesi'nin binbir çeşit yemeklerinin hazırlandığı restoranın mönüsünde ayrıca özel salatalar ve yöreye özgü tatlılar bulunuyor. Sanatçısından siyasetçisine pek çok ünlü ismin uğrak mekânı olan restoran, öğle yemeği mönüsüyle kapılarını açıyor ve gece yarısına kadar 40'a yakın lezzet çeşidiyle hizmet veriyor.
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|