|
|
|
|
| | Cep telefonlarınız denize düşebilir Fenerbahçe Pyramid Alışveriş Merkezi'nde, denizle burun buruna bir balık lokantası açıldı. Şimdilik kapalı mekanda hizmet veriyor. Ama yazın yemekler terasta yenecek. Doğma büyüme Kadıköylüyüm. Hayatının, kısa da olsa bir dönemini denizle haşırneşir geçirme olanağını bulan şanslı...devamı | |
| | Aşçıların en temizi Londra'da düzenlenen Dünya Aşçılar Şampiyonası'ndan pek çok ödülle dönen Türk Milli Mutfak Takımı'ndan Serkan Yaman, "Hijyen" dalında altın madalya kazandı. Geçtiğimiz haftalarda İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Dünya Aşçılar Şampiyonası'na katılan Türk Milli Mutfak Takımı, pek...devamı | |
| | İzmir'de balık keyfi başkadır Buranın en büyük ustalığı ızgara olsun, tava olsun balıkları gereği gibi pişirmesi. Levrek buğulaması ise çok lezzetl. İzmir, restoran işletmecileri açısından zor bir kenttir. Havalar iyileştiği andan itibaren, hafta sonları İzmir'in ekonomik durumu vasatın biraz üstünde...devamı | |
| | Sabah kafe akşam kulüp Anadolu yakasındaki Lyra, günün her saatinde müşterilerine sınırsız hizmet sunmaya devam ediyor. Dragos'ta Büyük Ada ve Heybeli Ada'ya karşı muhteşem bir mekanda bulunan Lyra, günün her saatinde müşterilerine sınırsız hizmet sunmaya devam ediyor. Adını dört takım yıldızından alan Lyra,...devamı | |
| | Kış bahçesinin farklı lezzetleri Nişantaşı'nda Abdi İpekçi Caddesi'ne bakan restoranlar içinde en kalabalık olanları, ya bir saydam çadırla kapatılarak yola doğru taşanlar ya da geniş, camlı cephesi bulunanlar. İnsanlar buralarda yemek yerken, bir yandan da gelip geçenleri seyretmeyi yeğliyor olmalılar. Diğer...devamı | |
| | Suadiye'de farklı bir restoran Menüyü açtığınızda adeta bir yemek bonbardımanına tutuluyorsunuz. Ama iki kattan oluşan Suadiye Restoran, dilerseniz bir hambugerle veya sadece bir kadeh içkiyle vakit geçirebileceğiniz, hoş bir mekan. İlk bakışta bir restoranı andırmasa da, burada aradığınız her şey var. Terası ve...devamı | |
| | Tepebaşı'nda farklı bir Lokanta Bizde iyi yetişmiş bir aşçının yönettiği restoranlara oldukça ender rastlanır. Amerika'da aşçılık eğitimi görmüş Mehmet Gürs'ün Lokanta'sı kaliteli ve özgün yemek yemeyi isteyenler için doğru adres.. Yakın bir geçmişe kadar aşçılık, iyi aile çocuklarının tercih ettikleri bir meslek...devamı | | |
|
|
|
|