kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
09:00Temel Reis
10:00Ankara'da Sabah
11:00Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:30Poliçe
14:00Baştacı
15:00Dekor Aktif
16:30Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
17:45Avrupa Yakası-Tekrar
19:00Atv Ana Haber
19:45Spor
19:50Hokus Pokus Show
21:20Sinema "Charlie'nin Melekleri"
23:10Sinema "İntikam Tetikçisi"
00:40Geceyarısı Haberleri
00:50Homedrom

 
  15:00 Dekor Aktif
Vahe Kılıçarslan Dekor Aktif" programında bu kez genç oyuncu Sinem Kobal ile sohbet edecek...
Ünlü manken Vahe Kılıçarslan'nın sunduğu dekorasyon programı "Dekor Aktif" pazar günleri atv'de yayımlanmaya devam ediyor. "Dekor Aktif" bu hafta genç oyuncu Sinem Kobal'ı konuk ediyor. "Dadı" dizisi ile yıldızı parlayan, eğlelence programı "Şahane Pazar"da sunuculuk yapan, en son olarak da "Okul" filmindeki başarılı performansı ile tüm dikkatlari üzerine çeken Kobal ile koyu bir dekorasyon sohbeti yapan Kılıçarslan, ev dekorasyonu hakkında genç oyuncunun zevklerini de öğrendi. Sektörün en iyi markalarından oluşan ev tekstili, perde, mobilya ve porselenin en iyi örneklerini izlediğiniz Dekor Aktif'- te her hafta talihli bir izleyicinin evi a'daz z'ye yenileniyor.
 
  16:30 Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
Mehmet Barlas ile kızı Ela Barlas Anter, pazar ekranına renk katan programları "Barlaslar'la Günlerin Getirdiği"nde yine üç konukla karşınıza geliyor. Programda; "Tayyip Erdoğan ve AK Partililer ne kadar değişti?" konusu, Erdoğan'ın eski danışmanı Mehmet Metiner ile tartışılacak. Jinekolog Dr. Alp Nuhoğlu ağrısız doğumları anlatacak. Son konuk Kibariye ise son albümündeki parçaları seslendirecek ve hayat öyküsünü anlatacak.
 
  21:20 Sinema "Charlie'nin Melekleri"
atv'de bu akşam, erkek üstünlüğüne dayalı 'maço' aksiyon filmlerinin kadınların egemenliğine geçtiğini gösteren bir macera filmi var: "Charlie'nin Melekleri"
atv'de bu akşam TV'de ilk kez yayımlanacak bir aksiyon filmi var: "Charlie'nin Melekleri- Charlie's Angels"... Filmde, çok iyi eğitim almış ve birer dişi komando alarak yetişmiş üç kadın federal ajan, bir cinayet şebekesine karşı savaşıma girerler... 1970'li yılların bizde de siyah-beyaz TRT döneminde izlenip çok sevilen 'kült' dizisi, yaklaşık 30 yıl sonra, eski dizileri film yapma modası uyarınca sinemaya alındı. Ve sonuç, çok kişinin beklediğinden çok daha parlak oldu.

ESKİLERİ UNUTTURAN GÜZELLER
Kendisi hiç gözükmeden sadece sesiyle emirler veren gizemli patron CIA başkanı olabilir mi? Charlie'nin gözde ajanları olan üç melek kimliği, vaktiyle Farah Fawcett, Jackly Smith gibi oyuncuları üne kavuşturmuştu. Bu yeni çevrim, öncelikle bu 'sert' rolleri iyi yapabilecek üç kadın oyuncu bulunmasına dayanıyordu... Böylece, birbirinden güzel üç aktris; Natalie'de Cameron Diaz, Dylan'da Drew Barrymore, Alex'de Lucy Liu geldiler ve bizlere nerdeyse eskilerini unutturacak performanslar sundular. Klip sanatçısı olan McG'nin imzasını taşıyan "Charlie'nin Melekleri", son derece eğlenceli, tam bir "kitsch" örneği... Filmin asıl ilginç yanı ise, perdede hep erkek üstünlüğüne dayalı ve 'maço' zihniyetli aksiyon filmlerinin bu kez tümüyle kadın egemenliğine geçmesi... Bu eğlenceli ve çizgi-roman düzeyindeki filmde Bill Murray, Sam Rockwell, Tim Curry gibi ilginç erkekler de var. Ama, bir kereliğine de olsa, meydan tümüyle kadınların... Onlar da filmde hayli eğlenmişe benziyor ve bunu biz seyircilere de geçirebiliyorlar.

DORSAY FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen
: McG
Senaryo: Ivan Goff, Ben Roberts
Oyuncular: Bill Murrey, Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Sam Rockwell, Kelly Lynch, Tim Curry
Yapım yılı: 2000
Türü: Aksiyon-komedi
Süresi: 98 dakika
 
  23:10 Sinema "İntikam Tetikçisi"
Teröristlerin hedefi büyük!
Y: Damian Lee
O: Dolph Lundgren, Meilani Paul
Savaş henüz bitmiştir. Rus hükümeti ölümcül biolojik silahları başından atmak istemektedir. Amaçları bu silahları Amerika'ya göndermektir. Hendricks denizaltı ile gönderilecek olan bu silahları korumakla görevlendirilmiştir. Fakat yolda bir grup terörist denizaltıyı kaçırır. Teröristlerin hedefi bu biyolojik silahlarla hem Newyork'a hem de Moskova'ya saldırmaktır. Hendricks ve Dr. Linda Christian teröristlerle birlikte denizaltında mahsur kalmıştır. Hendricks'in onları çok geç olmadan durdurması gerekmektedir
ATİLLA DORSAY
ÇILGIN BİLL TRT-1 10.30
Bir Vahşi Batı efsanesi(Wild...
YÜKSEL AYTUĞ
ABD'de yemek yemedim ama...
Hıncal ağabeye göre...
 
Yavru ile Katip
Show TV / 09:15
Çılgın Bill
TRT 1 / 10:30
Şehrin Parlak Işıkları
CNBC-e / 12:30
Dekor Aktif
atv / 15:00
Topkapı
CNBC-e / 16:00
Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
atv / 16:30
Sihirli Annem
Kanal D / 19:50
Sevgili Vatandaşlarım
TRT 1 / 20:00
Charlie'nin Melekleri
atv / 21:20
24
CNBC-e / 22:00
İntikam Tetikçisi
atv / 23:10
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.