kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bir yılda165 kez televizyona çıktı
Bir yılda165 kez televizyona çıktı

Küçük büyük her televizyon programında sık sık konuk olan Ankaralı Turgut bir yılda tam 165 kez televizyon programlarına konuk oldu. Bu sayı ile bir rekor kıran Ankaralı, bazı programlara 10 kez, bazılarına da 12 kez çıktı.

Televizyonda hangi kanalı açsak, yayındaki eğlence programlarından birinde mutlaka karşımıza Ankaralı Turgut çıkıyor. İster en az izlenen program olsun ister reyting birincisi şov ya da gündüz yayınlanan kadın programları, hiç fark etmiyor... Her yerde, güncel söylemler üzerine yazdığı oyun havalarıyla eğlendiriyor. Durum böyle olunca Ankaralı Turgut, bir yıl içinde tam 165 kez televizyon programlarına konuk sıfatıyla çıkarak bir rekora da imza atmış oldu. Hatta bazı programlara da birkaç kez çıktı. Örneğin Seda Sayan'ın şov programına 10 kez davet alıp, hiçbirini de geri çevirmedi. Kuşum Aydın ve Özlem Yıldız'ın sunduğu sabah programına ise 12 defa konuk oldu. Bülent Serttaş, Esra Ceyhan, Sümer Ezgü, Mahmut Tuncer, Alişan, Muazzez Ersoy, İsmail Türüt, Okan Bayülgen, Beyaz ve Mehmet Ali Erbil'in şov programlarına da en az iki-üç kez katıldı. İlk dönemlerde şarkı sözleri argo bulunduğu gerekçesiyle TRT'ye çıkartılmayan Ankaralı Turgut, TRT koridorlarının da tam bir gedikli konuğu oldu.

BAŞKASI OLSA YÜZÜ ESKİRDİ
Televizyona konuk olma rekoru kıran Ankaralı Turgut bu ilginin nedenini şöyle açıklıyor: "Benim için yorucu oluyor aslında bu kadar çok kanal gezmek ama beni İstanbul'a geldiğimde medya tanıttı. Şimdi onlardan gelen tekliflere nasıl hayır diyebilirim. Çağrıldığım her yere gidiyorum. Benim kadar sık televizyona çıkan birisi herhalde çok ünlü birisi de olsa yüzü eskir ve reyting almadığı için çağırmazlardı. Benim için böyle bir şey olmuyor."

TEKLİFLER ÇOK ISRARLI OLUYOR
Şarkıcının Ankara'dan İstanbul'a geldiği günden beri 10 yıldır menajerliğini yapan Kenan Kaya ise şunları söylüyor: "Turgut'un tarzı insanlara sıcak geliyor. Yorucu ve anlaşılmayan, karmaşık şeyler anlatmıyor. Müziği eğlendiriyor ve güldürüyor. Bu kadar çok programa konuk olmasını istemiyoruz ama çok ısrarlı teklif geliyor, Turgut Bey de kırmak istemeyince her yere çıkmış oluyoruz. Mesela geçen gün biliyorsunuz zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Ertesi gün bir televizyon şovuna konuk oldu."

HABER SPİKERİ KADAR GÖRÜLÜYOR
Bir yılda 165 kez televizyona çıkan Ankaralı Turgut, bu sayı ile program sahibi şovmenleri geride bıraktı. Haber spikerleri ile de başa baş kaldı. Çünkü yılın her haftası yayınlanan bir şov programın sunucusu en fazla 52 kez ekrana gelebiliyor. Yaz döneminde programların tatile girdiğini hesaba kattığımızda ise 40 kez ekrana çıkmış oluyorlar. Yaz dönemi tatil yapan bir haber spikeri ise hafta içi her gün çıktığı ekranda, bir yılda en fazla Ankaralı Turgut kadar görülebiliyor. Ankaralı Turgut, farklı programlara konuk olmak için peş peşe üç-dört gün aynı kanala geldiği için kapıdaki güvenlikçilerin isimlerini bile öğrenmiş. Hatta görevliler, onu "Evine hoşgeldin" diye karşılıyor. Yaptığı eğlendirici müzik nedeniyle stüdyoda çalışan teknik elemanların da çok sevdiği şarkıcı, bu yıl televizyon konukluğunu azaltmak için çaba harcayacağını söyledi.

Bu ünlüleri geçti
Ankaralı Turgut, son bir sene içinde televizyonda şov programı olanların davetlerini kırmayarak üst üste bile olsa onlara konuk oldu. Örneğin Seda Sayan'a 10 kez, Kuşum Aydın ve Özlem Yıldız'a 12 kez konuk olan Ankaralı, Esra Ceyhan, Beyazıt Öztürk ve Mehmet Ali Erbil'in şov programlarına da birkaç kez çıktı. Ankaralı Turgut, televizyon ekranlarında bu kadar sık görülmesinin nedenini ise "Çağrıldığım her yere gidiyorum" sözleriyle açıkladı.

Bülent İPEK

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Duygusal anlayışlı karamsar çekingen
 Konut kredisiyle ev almak kolaylaşacak
 Aile bağları güçlü sevdiklerine bağlı
 Eğlenmek için taşındı
 Heyecana 2 gün kaldı
 Beyrut'u fethetti
 Özel Koç İlköğretim Okulu öğrencileri SABAH'ı gezdi
 İşsiz gençler için bahçıvanlık olanağı
 Liseli gençlerden örnek davranış
 Diyarbakır Surları uzaydan da görünüyor
 Kadınlara özel nargile kafe
 Altın Fındık Film Festivali dünyaya açıldı
 Melekler Adası yine zirvede
 Duygulu olması için
 Sevgi Sözcükleri
 İpek gutta
HAKAN & UTKU
Çiftliğin yeni ganimetleri
Cem Uzan'ın bir çiftliği var,...
AYŞE TÜTER
Piyaz oturtma
Fasulyeleri yumuşayana kadar yaklaşık 45...
Oysa önleyebilirdi
Uzmanlara göre; şoför paniğe kapılmasaydı aracını olay faciaya...
Gaspçı masalı uydurup parayı kendisi kapmış
Gaspçılar tarafından soyulduğunu iddia eden muhasebeci kızın yalanı...
Ailede herkes tek böbrekli...
Böbrek hastası kardeşlere en büyük destek aileden geldi. Fatih'e...
Barış Manço'nun evine sürpriz talip
Barış Manço'nun evine sürpriz talip
Barış Manço'dan miras kalan antika otomobillerin haraç mezat...
Ender Hanım'a torun müjdesi
Ender Hanım'a torun müjdesi
Akfil'in ortağı Ender Mermerci anneanne oluyor. Ender Hanım'ın...
Kız annesi olacak
Kız annesi olacak
Dünya'nın en ünlü top modellerinden 5 aylık hamile Heidi...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.