kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Birbirimizin ruh ikiziyiz
Biz Ayrılamayız
Birbirimizin ruh ikiziyiz
Her günümüz Sevgililer Günü gibi

Birbirimizin ruh ikiziyiz

Bu ilişkiye başladıkları andan itibaren 'rüya gibi' bir aşk olacağını her ikisi de anladığını söylüyor. Ruh ikizlerini bulduklarını söyleyen İbrahim Kutluay ile Demet Şener, kaybetme korkusu yaşıyor ama onlarınki ayrılık korkusu değil....

İddia ediyorum, daha önce hiçbir röportajın içinde bu kadar çok 'inşallah', 'maşallah' sözcükleri geçmemiştir! Sevgililer Günü için ne kadar doğru bir çift seçtiğimizi sohbetimiz ve çekimler boyunca defalarca anladık. The Ritz Carlton Otel'in kral dairesinde bir araya geldiğimiz İbrahim Kutluay ve Demet Şener... Türkiye'nin en dikkat çeken çifti. Birbirlerini o kadar çok seviyorlar ki... Bu röportajı okuduktan sonra, bu aşka inanmayacak kimse kalmayacak!

İki buçuk yıldan fazladır birliktesiniz ama özellikle son günlerde hakkınızda sık sık ayrıldığınıza dair dedikodular çıkıyor. Sizce neden?
İbrahim:
Beraber güzel ve mutlu bir hayatımız var, onu çok fazla ortalarda görünerek yıpratmak istemiyoruz. Arkadaşlarımızla geziyoruz, davetlere gidiyoruz ama basının olduğu yerleri tercih etmiyoruz. Belki insanlar bizi görmüyor ve merak ediyor. Demet: Bizi biraz dışarıya çıkarmak için de bu dedikodular çıkıyor olabilir, ben öyle tahmin ediyorum. İK: Artık alıştık bunlara, üç-dört ayda bir çıkıyor böyle şeyler. DŞ: İlişkimizde tartışmalar oldu ama küsüp görüşmeme gibi bir durum mümkün değil. Fikir ayrılıklarımız oluyor, üzerinde tartışıyoruz ve hemen anlaşıp tatlıya bağlıyoruz. Biz birkaç gün küs kalan çiftlerden değiliz, öyle olsak belki anlayacağım.

İlişkinizin başlangıcı insanlarda şok etkisi yarattı. "Yakında ayrılırlar" deniyordu. Bu yüzden de çıkıyor olabilir mi bu söylentiler?
DŞ:
Olabilir. Ama bizi çok yakıştırıyorlar. Çok beğenilen, çok özenilen, çok kıskanılan bir çiftiz. O yüzden de arada sırada böyle dedikoduları çıkarıyorlar. Ama gerçekten de bu haberleri okuyup, birbirimize bir kez daha sıkıca sarılıyoruz.

BİZİMKİ YILDIRIM AŞKI OLDU
Nasıl kurdunuz bu güveni? DŞ:
Bunu çok büyük bir aşk, sevgi ve güven yarattı bence. Her şey rüya gibi. Küçüklüğümden beri hayalini kurduğum bir aşkı, ilişkiyi yaşıyorum. Bence sırrı burada. İK: İnşallah ilişkimiz hep böyle devam edecek.
O ilk ana dönelim. İlk karşı karşıya gelişiniz, ilk elektrik... Neler hissettiniz?
DŞ:
İlişkinin bugünlere geleceğini ve sonsuza kadar süreceğini biliyorduk! İK: İlişkilerde birbirini tanıma devresi vardır ya, bizim hiç böyle bir şeye ihtiyacımız olmadı. Bizimkisi hakikaten yıldırım aşkı gibi oldu. Her şeyi bir anda yaşadık, her şeyin en güzelini yaşadık. Birbirimizi inanılmaz derece sevdik.

Nasıl bir aşk bu? Sınırları, kuralları var mı?
İK:
İyi ilişkiler sevgi ve saygıya dayanıyor. Biz bu konuda hiç problem yaşamadık. Türkiye'de yaşıyoruz. İnsanların gözü önündeyiz ve yaptığımız her şeye dikkat etmek zorundayız.

Demet Hanım, mesleğinizi bir kenara bırakmanız da, bu kuralların bir getirisi miydi?
DŞ:
İlişkimizdeki her şey kendiliğinden gelişti. Ben Atina'ya gidip gelmeyi tercih etmedim. Ayrıca çok yorucu bir iş hayatım vardı. Hem ruhumu hem de bedenimi dinlendirmek için Atina'ya gittim. Bu benim tercihimdi.

O dönemde Türkiye'nin en iyi mankeniydiniz. Pek çok genç kız sizin yerinizde olmak isterken, siz her şeyi bırakıp gittiniz. Bu büyük bir risk değil miydi?
DŞ:
Yüreğimin sesini dinledim. 24 yaşındaydım İbrahim ile beraber olmaya başladığımda. Risk tabii ki. Ama şunu hep söylüyorum; İbrahim ve şu anda yaşadığım ilişki her şeye değer. Deseler ki, başa dönsen yine aynı şeyi yapar mıydın, evet yapardım.

Bunları duyunca ne hissediyorsunuz?
İK:
Ben de aynı fedakârlıkları Demet için yaparım. Ama tabii ki benim sporculuk hayatım ve üstlenmiş olduğum misyon çok farklı. Bu yüzden benim yapabileceğim fedakârlıklar kısıtlı. Fedakârlık yapan taraf, şu an Demet. İnşallah her şeyin karşılığını görecek!

Bu ilişkiden önce yine bu kadar özverili miydiniz?
DŞ:
Benden daha önemli hiçbir şey yoktu hayatta. Sabretmeyi bilmezdim. Çok şaşaalı yaşıyorduk, herkes sizin ne kadar güzel olduğunuzu söylüyor, yanımda sürekli menajerim, yardımcım... Külkedisi gibi bir hayattı. Bu ilişki sayesinde olgunlaştım. Bu İbrahim sayesindedir.

Peki bu aşkı efsanevi bir aşka benzetecek olsak, hangisi olurdu?
DŞ:
Kendi hikayemi yazmak isterim. Çünkü Demet ve İbrahim'in aşkı gerçekten bir rüya gibi. Efsane olanların çoğunun sonu iyi bitmiyor. Bu yüzden bizim kendi hikayemiz olması daha iyi, çünkü bu sonsuza kadar sürecek bir aşk.

BİZ ZATEN EVLİ GİBİ YAŞIYORUZ
Sizi aşk dışında birbirinize başka ne bağlıyor?
DŞ:
İbrahim dört dörtlük bir insan. Ona aşık olduğum, onun için bu kadar deli divane olduğum için gurur duyuyorum. İK: Şunu söyleyebilirim, biz birbirimizi hak ediyoruz. DŞ: O çok utangaçtır. Benim şairane yanım daha öne çıkar. Şiir bile yazdım ismine, kimse bilmez bunu! Ruhlarımızı okşuyoruz. Bu yüzden bu kadar mutluyuz .

Bu aşk size en çılgınca ne yaptırdı?
DŞ:
Ayak bileğime adımızın baş harflerini taşıyan bir dövme yaptırmıştım. Onun çok önemli bir maçı vardı ve maç sonrası sürpriz yapacaktım. Bunu haber vermek için arkadaşıma yollayacağım telefon mesajını yanlışlıkla ona göndermişim. İK: Atina'ya gideceğimiz zaman elinden pasaportunu almıştım. Çok ani bir karar vermeliydi ve ben aldım vizesini.

Bu ilişki dış etkenler, başka kimseler sebebiyle bir gün bitebilir mi?
DŞ:
İlişkinin bitmesi için ölmemiz lazım! Mümkün değil. İK: Dış etkenler veya üçüncü şahıslar bizi etkileyemez.

Birbirinize özel hitap şekliniz var mı? Mesela telefonlarınızda isimleriniz nasıl kayıtlı?
DŞ:
İkimiz de telefonlarımızda 'A' harfindeyiz. İlk o çıksın diye..

Evliliği düşünüyor musunuz, yoksa böyle iyi mi?
İK:
Şu ana kadar hiçbir şey için acele etmedik. Hayatımızı yaşadık. Çok güzel günler geçirdik. İlişkimizin çok iyi olduğunu gördük. İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz. DŞ: Olacak ama zaten evli gibi yaşıyoruz.

Birbirinizde en beğendiğiniz fiziksel özellikler?
İK:
En güzel yeri, çok güzel bakan gözleri. DŞ: Benim için dünyanın en yakışıklı erkeği. Küçük suratını çok seviyorum. Ben onun her yerini çok seviyorum.

Herkes ruh eşini arar. Siz buldunuz mu?
İK:
Kesinlikle! DŞ: Ben hayatta her gün İbrahim'i benim karşıma çıkarttığı için ve bana bu ilişkiyi yaşattığı için Allah'a şükrediyorum. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Önüme neler serilirse serilsin, bunun yerini hiçbir şekilde tutmaz.

Kaybetme korkusu yaşıyor musunuz?
DŞ:
Çok seyahat ettiği için yaşıyorum. Onun uçaktan indiğini öğrenene kadar uyumam. Bunun dışında bu ilişki bir gün biter diye bir korkum yok, çünkü bitmeyeceğini biliyorum. İK: İnsan sevdiklerini kaybetmekten korkar, ben de korkarım. Yanında olmayacağını bilmek kötü bir şey. Ayrılmaktan değil ama kaybetmekten korkarım.

VECİHE ASLAN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Aşkın 5 yıldızlı ifadesi
 Vitrinlerde kırmızı saltanatı
 Önemli olan 'doğru' çiçek
 Aşk şehri Paris aşıkları bekliyor
 Evinizi de bu özel güne hazırlayın
 Falınızdan aşk çıkıyor
 Kalbinizin kapısı aşka açık olmalı
 Bu terlikler aşk kokuyor
 Uludağ sadece 317 milyon
HAKAN & UTKU
Espri dolu mesajlar
Hakan Köksal ile Utku Gürtunca,...
Dünya unutmak istemiyor Türkiye ise hatırlamak...
80'li yıllar dünyada büyük değişimlerin yaşandığı, duvarların...
Kaderin cilvesi
Üvey anne elinde büyüyen ve çektiği sıkıntıyı bir türkü kasediyle...
JAK'tan Konya'ya hüzünlü veda
Konya'da çöken binanın enkazında sekiz gündür arama kurtarma...
Onlar ilk kez kutlayacak!
Onlar ilk kez kutlayacak!
Günümüz aşkları nedense çok uzun soluklu olmuyor! Ancak hepimiz...
Allah'ın hakkı üçtür
Allah'ın hakkı üçtür
Başından iki evlilik geçen Özben Önal, ağustos ayından bu yana...
Aşk hayatı karışık
Aşk hayatı karışık
Brezilya doğumlu 22 yaşındaki seksi top model Adriana Lima,...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.