kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
ASK kokan hediyeler
Vitrinlerde kırmızı saltanatı
ASK kokan hediyeler

ASK kokan hediyeler

Aziz Valentine'in, birbirini seven çiftler için yapmış olduğu iyiliklerin anısına kutlanan Sevgililer Günü'ne az bir zaman kala tüm markalar hazır bile. İşte, sevgilinizi sevindirebileceğiniz hediye seçenekleri....

Sekiz taksit avantajı
KONYALI Saat, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hediye seçmekte zorlananlar için birçok seçenek sunuyor. Nacar, Charriol, Zenith, Jean Perret, Hugo Boss, Timex, Reebok, DKNY, Casio, Pierre Cardin ve Lacoste gibi dünyaca ünlü saat markalarının 2004 modellerine tüm kredi kartlarına 8 taksite varan avantajlarla sahip olabilirsiniz.

Hem takı hem çiçek
WOODS mağazaları, 14 Şubat için sevgililere özel armağanlar hazırladı. Sevgililer Günü'nü SEVGİ GÜNÜ olarak kutlayan Woods, sevdiklerini küçük ama özel armağanlarla hatırladığını göstermek isteyenleri mağazalarına bekliyor.

Gönlünü fethedin
SHOE & Me sevdiği kadının ayaklarını giydirerek gönlünü fethedecek erkekleri bekliyor. Yüzde 70'e varan indirimi devam eden Shoe & Me, Finans Card sahiplerine 5 taksit yapıyor.

Güneş ona dokunmasın
GÜNEŞ ışığı en çok sevdiğinizin gözlerine zarar vermesin. Prada, Chanel, Bulgari, Ferre, Ferragamo, Vogue, Versace ve Ray-Ban gibi tanınmış markaların 2004 güneş gözlüğü koleksiyonlarını, dünya modasının vitrinleriyle aynı anda Şişli Optik mağazalarında bulabilirsiniz.

Çok özel bir hediye
MOZAİK Tekstil tarafından ithal edilen, kadın iç giyimin tanınmış markası Laura Baresse, Sevgililer Günü için çok özel bir takım tasarlamış. Üzeri taşlarla süslenmiş ışıl ışıl parlayan "Brillant Lux Set" sutyen külot takımı, sevgilinize kendini özel olduğunu hissettirir. Brillant Lux Set"in fiyatı 43 milyon 750 bin TL.

Her tarza uygun
BİSSE Sevgililer Günü'nde, özel hediye alternatifleri sunuyor. Gömlekler, sezonun çizgilerine uygun ceket ve pantolonlar, kol düğmeleri, kravatlar, deri cüzdanlar olmak üzere göz alıcı aksesuvarlar da şıklığı tamamlıyor.

Sevgilinizi şımartın
14 ŞUBAT'TA, YKM'den seçeceğiniz cazip ürünlerden biriyle sevgilinizi şımartın. YKM bu güne özel taksitler ve indirimler sunuyor. 50 milyon TL ve üzeri iç çamaşırı alışverişi yapan herkes The Healing Garden ürünlerinden kazanacak. Yapacağınız her 100 milyon TL ve üstü alışveriş için de Hediye Çarkı'nı çevirecek ve bir hediye daha kazanacaksınız...

Geniş ürün seçeneği
GENCALLAR Mağazaları'nın kadın ve erkek reyonlarında bulunan birçok markanın koleksiyonlarından seçeceğiniz hediyelerle sevdiğinizi Sevgililer Günü'nde kucaklayın. Kalplerin birbirine yakınlaştığı bu özel günde Gencallar'ın geniş yelpazesinin içinden bu güne özel yapılacak indirimlerle sevdiğinize en güzel hediyeyi seçip, onu sevindirebilirsiniz...

Aşkın rengi "Mavi"
MAVİ Jeans de bu güne özel hediye seçenekleri hazırlamış. Ayrıca istenilen miktarda para yüklenebilen "Mavi Hediye" kartları, sevgililere kendi hediyesini seçme olanağı sağlıyor.

Beni hiç unutma...
GENÇ, doludizgin ve yaratıcı bir hediye arıyorsunuz... O halde doğru Diesel'e. Çünkü Diesel'de Sevgililer Günü için yaratıcılık dozu yüksek iç çamaşırları ve takılar var. Sevgilinize hayat boyu kullanacağı tarzda bir hediye arıyorsanız, takı koleksiyonunun sınırsız seçeneklerinden istediğinizi bulabilirsiniz. Eğer eğlenceli bir hediye peşindeyseniz, iç çamaşırı koleksiyonuna bir bakın. Baskılı ve renkli iç çamaşırları tüm sevgililerin aşık olacağı türden.

Aşıklara kampanya
COLLEZIONE, indirimli ürünleri ve cazip ödeme kolaylıklarının yanı sıra aşıklara özel bir kampanya hazırladı. 15 Şubat'a kadar www.collezione.com adresinde yer alan forma aşk hikayesini yazıp gönderenler arasında yapılacak elemede finale kalan 5 çift Collezione'den armağan kazanacak. Finale kalan çiftlerden dördü 100 milyon TL, birinci seçilen çift ise 200 milyon TL tutarında hediye çekinin sahibi olacak.

Çifte avantaj
DÜNYACA ünlü markaları bir arada bulabileceğiniz Options Fashion Outlet, Sevgililer Günü'ne özel yüzde 70'e varan bir fiyat avantajı sunuyor. Ayrıca Advantage Card, World Card, Axess Card, Card Finans ve Maksimum Card'la yapılan alışverişlerde taksit olanağı da var.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Biz Ayrılamayız
 Aşkın 5 yıldızlı ifadesi
 Önemli olan 'doğru' çiçek
 Aşk şehri Paris aşıkları bekliyor
 Evinizi de bu özel güne hazırlayın
 Falınızdan aşk çıkıyor
 Kalbinizin kapısı aşka açık olmalı
 Bu terlikler aşk kokuyor
 Uludağ sadece 317 milyon
HAKAN & UTKU
Espri dolu mesajlar
Hakan Köksal ile Utku Gürtunca,...
Dünya unutmak istemiyor Türkiye ise hatırlamak...
80'li yıllar dünyada büyük değişimlerin yaşandığı, duvarların...
Kaderin cilvesi
Üvey anne elinde büyüyen ve çektiği sıkıntıyı bir türkü kasediyle...
JAK'tan Konya'ya hüzünlü veda
Konya'da çöken binanın enkazında sekiz gündür arama kurtarma...
Onlar ilk kez kutlayacak!
Onlar ilk kez kutlayacak!
Günümüz aşkları nedense çok uzun soluklu olmuyor! Ancak hepimiz...
Allah'ın hakkı üçtür
Allah'ın hakkı üçtür
Başından iki evlilik geçen Özben Önal, ağustos ayından bu yana...
Aşk hayatı karışık
Aşk hayatı karışık
Brezilya doğumlu 22 yaşındaki seksi top model Adriana Lima,...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.