kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
09:00Temel Reis
10:00Ankara'da Sabah
11:00Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:30Sigortalı Hayat
14:00Baştacı
15:30Jesse
16:45Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
17:45Patron Kim?
19:00Atv Ana Haber
19:45Spor
19:50Hokus Pokus Show
21:20Sinema Kulübü "Billy Madison"
23:10Sinema "Cehennem Yolcusu"
00:50Geceyarısı Haberleri
01:00Homedrom

 
  10:00 Ankara'da Sabah
Muharrem Sarıkaya ile Okan Müderrisoğlu "Ankara'da Sabah"ta bu kez, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i ağırlıyorlar. Programda cevap bulacak sorularsa şöyle: Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı döneminde de Kıbrıs sorununa çözüm arandı. 40 yıl sonra Kıbrıs'ta bir çözüme doğru gidiliyor mu? Kuzey Irak'ta, Kürt grupların federasyon talepleri nasıl gelişir? Türkiye Irak'ta planladığı rolü üstleniyor mu? Başbakan Erdoğan'ın performansını nasıl buluyor?
 
  16:45 Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
Keyifli sohbetleriyle Pazar ekranının rengi olan "Barlaslar'la Günlerin Getirdiği" programında Mehmet Barlas ile kızı Ela Barlas Anter bugün AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmak için çalışan Veysel Eroğlu'nu, Türk Sanat Müziği sanatçısı Zekai Tunca'yı ve Çocuklar Duymasın dizisinin ünlü senaristi Birol Güven'i konuk edecekler. Programın bu haftaki politikacı konuğu DSİ Genel Müdürlüğü'nden istifa edip, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak için çalışan Veysel Eroğlu, Mehmet Barlas ve Ela Barlas Anter ile yerel seçimleri yorumlayacak.

POP MÜZİĞE ELEŞTİRİ
Birol Güven, sosyeteye girmenin yollarını ve kendi deneyimlerini anlatacak.. Türk Sanat Müziği sanatçısı Zekai Tunca ise son albümündeki kendi bestelerini seslendirirken, popüler müziğe de eleştirilerini getirecek.
 
  19:50 Hokus Pokus Show
Ekranın sihirli programı "Hokus Pokus", dünyaca ünlü sihirbazların inanılmaz gösterileriyle dolu müthiş bir bölümle daha karşınıza geliyor. Programın bu bölümüne Ceyda Düvenci, Süheyl Uygur ve Popstar'dan elenen Evren konuk olacak. Gölge şovu yapan Belçikalı Hans Davis, bisiklet üstünde ateşlerle yaptığı şovuyla Kanadalı Tom Comet, IQ Magic şovuyla Çek Cumhuriyeti'nden Ivo Zidek & Zuza ilginç gösteriler sergileyecekler.
 
  21:20 Sinema Kulübü "Billy Madison"
atv'nin Sinema Kulübü Kuşağı'nda harika bir komedi filmi var: "Billy Madison"... 1995 yapımı film, başrol oyuncusu Adam Sandler usulü komedinin tüm özelliklerini taşıyor.
atv'nin Sinema Kulübü Kuşağı'nda bu akşam "Billy Madison" isimli komedi filmi var. Bir şirketler imparatorluğunun genç varisi, babasına işleri eline almaya hazır olduğunu kanıtlamak zorundadır. Bunun için, tam 12 sınıflı bir okulu, her sınıfı 15 günde olmak üzere bitirme yarışına girer ve bu yolla kendini kanıtlamayı dener.

JERRY LEWIS'İN MİRASÇISI
Son dönemin parlak komedi yıldızı Adam Sandler'i tanıtan ilk filmlerden biri. Amerika'nın komedyen yetiştirmekte eşsiz olan ünlü Saturday Night Live Show'undan gelen komedyen, doğrusu ilk başlarda fazlasıyla Amerikalı gözüktü ve ABD dışında pek ilgi görmedi. Ama artık onun gerçek bir komedi yeteneği ve bir ölçüde Jerry Lewis'in mirasçısı olduğu da sanırım genelde kabul gören bir olgu. Özellikle "The Water Boy- Sucu" ve "Punch Drunk Love" filmlerinden sonra... Tamra Davis adlı kadın yönetmenin imzasını taşıyan bu 1995 yapımı film, Sandler usulü komedinin tüm özelliklerini taşıyor. Sanatçı yer yer bolca şaklabanlık yapıyor, yer yer karakter komedisine dalıyor. Yanı başında yine bir bölümü Saturday Night Show'- dan gelen komedyenler var. Bunlardan Chris Farley ve Steve Buscemi konuk oyuncu. Kendinizi kaptırırsanız bol bol gülebileceğiniz filmlerden...
 
  23:10 Sinema "Cehennem Yolcusu"
Bir zamanlar Tibet'te
(The Quest)- 1920'li yıllarda Tibet'te yapılan bir Uzakdoğu Dövüşleri Şampiyonası'na zoraki biçimde katılan azılı bir hırsız, rakiplerini ezip geçmeye başlar... Ünlü dövüş ustası Jean Claude Van Damme'dan 1996 yapımı bir film. Van Damme hem hikayeye katkıda bulunmuş, hem yönetmiş, hem de elbette başrolü üstlenmiş. Yani tam bir Van Damme kokteyli bu... Genel-geçer seyirciye ne verir bilinmez, ama dövüş filmlerine ve sahnelerine meraklı olanların aradıklarını bol bol bulacakları rahatlıkla söylenebilir. Van Damme'ın yanıbaşında eski Bond'lardan Roger Moore'u bulmak ise tam bir sürpriz.
NOT: Berlin Film Festivali'ni izlediğim için, bir hafta kadar bu sütunu yazamayacağımı okurlarıma duyururum.
ATİLLA DORSAY
Sokak Kızı İrma CNBC-e 16.30
Şarkıları kesilmiş...
YÜKSEL AYTUĞ
Eleştiriyorum, çünkü çok seviyorum
"Alacakaranlık"...
 
Kanundan Kaçılmaz
Kanal 7 / 09:40
Dekoraktif
atv / 13:30
İnek Şaban
Star / 16:15
Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
atv / 16:15
Sokak Kızı İrma
CNBC-e / 16:30
Karım ve Annem-tekrar
Kanal D / 18:00
Sihirli Annem
Kanal D / 19:50
Zerda-tekrar
atv / 19:50
Kadın Kokusu
TRT 1 / 20:00
Derin Sessizlik
atv / 21:20
Bilinmeyen Düşman
atv / 23:10
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.