kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Çapkınlığı 'online' öğrenin
Çapkınlığı 'online' öğrenin

ABD'de kurulan 'Baştan Çıkarma Toplululuğu', üyesi olan erkeklere hiç tanımadıkları bir kadını nasıl etkileyecekleri konusunda internet üzerinden fikir veriyor. Grubun üyesi olan erkekler, birbirlerinin deneyimleri ile olumlu sonuçlar alabiliyor..


Çok yakışıklı değilim, burnum yüzüme fazla büyük, yüzüm de öyle çok yakışıklı sayılmaz, hele vücuduma baktığımda 'hangi kadın beni beğenir ki' diyorum. Ben genelde kadınların barda tanışmayı istedikleri türden bir erkek değilim. Sahip olduğum en önemli özelliğim aklım. Ama kimse bunu fark etmiyor! Eğer sizin de bu gibi şikayetleriniz varsa, son yıllarda giderek artan 'online çapkınlık' derslerinden almalısınız. İnternete girdiğinizde sizi kadınlarla tanıştıracağını vaad eden siteler bulunabilir ama bunların büyük bir çoğunluğu paranızı cebinizden almak amaçlıdır. Eğer mutlaka internetten yararlanmak istiyorum diyenlerdenseniz, bu sitelere girmek yerine, kadınlarla iletişim kurmanın yollarını anlatan mail gruplarına dahil olabilirsiniz.

Günümüzde erkekler, dünyanın birçok yerinden mail grupları oluşturarak birbirleriyle kadınlarla nasıl iyi diyalog kuracaklarına dair fikir ve taktik alışverişinde bulunuyor. Neredeyse bir endüstri haline gelen bu tür uygulamaların dışında, artık internet üzerinden kitaplar yazılarak erkeklere tavsiye edilebiliyor. The New York Times gazetesi de, online internet sitelerinden birine üye olan bir erkeğin deneyimlerine yer verdi.

VE GRUP KURULDU...
'Baştan çıkarma topluluğu', 1980'li yılların sonlarında kurulmuş bir erkek topluluğu. Grubun kurulmasının ise ilginç bir hikâyesi var: Kendini 'itici ve sinir bozucu' bir adam olarak tanımlayan Ross Jeffries, "Birlikte olmak istediğiniz kadınları nasıl elde edersiniz" adlı bir kitap yazdı. Bu kitapta erkeklerin bilinçaltı korkularından sıyrılarak kadınlarla nasıl iletişim kuracakları yazıyordu. Jeffries'in fikirlerini paylaşmak isteyenler, internet üzerinden bir grup kurduklarında, baştan çıkarma grubu da oluşmuş oldu.

Önceleri birkaç kişiyle başlayan mailing listesi, zamanla 2 bin kişiye çıktı. Bu mail grubunda, yollanan maillerde istenmeyen ve reddedilen erkeklerin zamanla nasıl seçilen erkekler haline dönüştüğü anlatılıyordu. Grupta yer alan Michiganlı komedyen Juggler, üyesi olmadan, onların nasıl bir topluluk olduğunu anlamanın neredeyse imkansız olduğunu söylüyor. Juggler, gruptakilere kadınlarla kolay yoldan nasıl iletişim kurabileceklerine dair deneyimlerini şöyle dile getiriyor:
"Kadınlar, erkeklerin seks için her şeyi yapabilecek olan yaratıklar olduğunu düşünüyor, böyle erkekler de var ama hepimiz aynı kategoriye girmiyoruz. Önemli olan, erkeğin kendisini ödül gibi görmesidir. Siz kendinizin ödül olduğuna inanırsınız, vermekten çok alırsınız".

HAYATIM DEĞİŞTİ
Kendine takma bir ad bulup Jeffries'in grubuna dahil olan bir başka erkek ise deneyimlerini şöyle paylaşıyor: "Diğer öğrencilerle birlikte çıktığımız akşam gezmelerinde sıra benim kadınlarla tanışmama gelmişti. 6 öğrenciyle beraber Miami'de bir bara gittik. Barda masada oturan birkaç kadın vardı, kadınlara yaklaşıp, "Tıpkı kar tanelerine benziyorsunuz" dedim.

Bu cümleyi niye kurduğumu tam olarak bilemesem de onların dikkatini çekmeyi başarmıştım. Sonra kadınlardan birine "Saçın gerçek mi?" dedim. O da "Evet, istersen dokunabilirsin" dedi. Ben de dokundum, "Gerçek değil bence" dedim. Kadın bana, "İstersen daha da sert çek, saçım gerçek" dedi. Ben de kadına ona inandığımı fakat diğer arkadaşının saçının gerçek olup olmadığını sordum. Bahsettiğim kadın kıpkırmızı oldu. "Ya ben gerçekten kelsem... Kimsenin duygularını incitmeye hakkınız yok" dedi. Kötü bir başlangıçtı ama iletişim kurmayı başarmıştım. "Ne öğrendim biliyor musunuz, güzellik genel geçer bir kavramdır. Önemli olan sizin kendinize nasıl baktığınızdır" dedim. Ayağa kalkıp benim masaya oturmamı istediler ve ben de "Biliyor musunuz harika bir gülüşünüz var" dedim. Sonra kızların kardeş olduğu öğrendim ve sohbete başladık. Kadınların ismini gördüğünüz gibi söylemedim çünkü derslerden öğrendiğim en önemli şey, bir kadının kendini tanıştırması için bekleyin asla önce davranmayın"
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Aniston da çocuk istiyor
 40. sanat yılında anılarını yazıyor
 İşte Gamze'nin gizlediği aşkı
 atv 19.45
"Spor"
 atv 19.50
"Hokus Pokus Show"
 Show TV 19.30
"Ana Haber Bülteni"
 Star 19.30
"Ana Haber Bülteni"
 Star 20.10
"Şakacı"
 Kanal D 19.00
"Ana Haber Bülteni"
Kurban kesiminde çevrecilere Diyanet İşleri'nden destek
Kurban kesiminde çevrecilere Diyanet İşleri'nden destek
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, "Çevrecilerin...
Sezer'den yargı yıpratılıyor uyarısı
Sezer'den yargı yıpratılıyor uyarısı
Cumhurbaşkanı bayram nedeniyle yayınladığı mesajında yargıya güvenin...
Meme kanseri oldu dekolteden vazgeçmedi
Modacı Meral Gökçaylı, geçen yıl meme kanserine yakalandı.
Müziği, yüreğinin ritmi ile hissediyor
Doğuştan işitme engelli Ceren, üç ay önce yaşamına giren piyano ile...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.