kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Sarılarak öldüler
Ölüm el ele yakaladı

Bulaşık makinesinden taşan sudaki elektrik kaçağı, yataktan kalkan Değer çiftinin katili oldu

İKİ yıllık evli çift, akıl almaz bir ölüme yakalandı. İzmir'de meydana gelen olayda Aynur Değer, yatmadan bulaşık makinesini çalıştırdı. Gece yarısı bulaşık makinesinin hortumu patladı. Mutfağı kaplayan sular koridora yayıldı.

BİRLİKTE CAN VERDİLER
MUTFAKTA
yerde duran prize temas eden suda elektrik kaçağı oluştu. Genç kadın sabah kalktığında sudaki akıma kapıldı. Çığlığına koşan eşi Ünsal Değer de onunla birlikte can verdi.



***

Sarılarak öldüler

Makineden sızan su, prizdeki elektrikle temas edince Aynur Değer akıma kapıldı. Eşine yardıma koşan Ünsal Değer kurtarmak isterken onunla birlikte can verdi..

BİRBİRLERİNİ delicesine seven muhasebeci Aynur Değer ve tekstilci Ünsal Değer, iki yıl önce hayatlarını birleştirdiler. Mutlu bir yaşam süren genç çift, birlikte çalışıp, hayatın yükünü birlikte omuzluyordu. Çiftin mutluluğu, akılalmaz bir şekilde gelen ölümle son buldu. Genç kadın gece bulaşık makinesini çalıştırdıktan sonra uyudu. Ancak makinenin hortumu patladı ve yere su akmaya başladı. Gece boyunca akan su, önce mutfağı, ardından banyo ve koridoru kapladı. Yerdeki üçlü prize temas etmesi sonucu suda elektrik akımı oluştu. Sabah işe gitmek için uyanan genç kadın, koridora çıktığında akıma kapıldı ve çığlık atarak yere yığıldı. Karısının çığlığını duyarak yataktan fırlayan Ünsal Değer de, eşine yardım etmek isterken akıma kapılarak çok sevdiği karısına sarılarak can verdi.

MAKİNEYİ AÇIK BIRAKTI
Akılalmaz olay Bostanlı 1787/1 Sokak'taki 8 numaralı apartmanın beş numaralı dairesinde meydana geldi. Birbirlerini çok seven Ünsal (29) ve Aynur Değer (27) çifti, iki yıl önce hayatlarını birleştirdi. Ünsal, Karşıyaka'daki And Tekstil atölyesini işletiyor, Aynur ise Yöntem Mali Müşavirlik Bürosu'nda muhasebecilik yapıyordu. Hayatın yükünü birlikte göğüsleyen çift, altı ay önce Bostanlı'daki evlerine taşındı. Evlilikleri çok iyi giden çiftin mutluluklarına diyecek yoktu. Ancak önceki gece meydana gelen akılalmaz olay onlar için sonun başlangıcı oldu. Akşamı birlikte birlikte geçiren çift, ilerleyen saatlerde yatmaya hazırlandı. Aynur Değer bulaşıkları doldurduğu makineyi programlayarak uyudu. Gecenin ilerleyen saatlerinde makinenin hortumu patladı ve evin içi büyük bir hızla su dolmaya başladı. Mutfaktan sızan sular koridora doğru ilerledi. Sabaha kadar hortumdan sızan su, mutfak, banyo ve koridoru sular altında bıraktı. Mutfakta yerde bulunan üçlü priz ise genç çiftin sonunu hazırladı.

SABAH İŞE GİDECEKTİ
Sabah erken saatlerde işe gitmek için kalkan Aynur Değer'in koridora çıkmasıyla, yerdeki üçlü priz nedeniyle oluşan elektrik akımına kapılıp yere yığılması bir oldu. Karısının acı çığlığını duyunca yataktan fırlayan Ünsal Değer, eşine yardım etmek için koştu. Ancak çok sevdiği karısını kurtarmak isterken, akıma kapılıp onunla birlikte can verdi. İlerleyen saatlerde dış kapıdan sızan suları gören komşular kapıyı çaldı. Bir yanıt alamayan apartman sakinleri hemen polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ikinci kattaki evin balkonundan camı kırarak içeri girdi. Evin koridorunda Aynur ve Ünsal Değer'in cansız bedenleri yatıyordu.

UZMANLAR UYARIYOR
Bulaşık ve Çamaşır Makineleri'nde gider boruları, makinenin tam arkasında kalmamalı. Görünecek şekilde makinenin 30 santimetre sağında ya da solunda bulunmalı. Yerden yüksekliği de 60 santimetre olmalı. Bulaşık ve Çamaşır Makineleri'nde kesinlikle seyyar priz kullanılmamalı. Toprak hatlı priz olmalı. Pis su gider borusu, duvara direkt olarak monte edildiğinde borunun 25 santimlik bölümü gider borusuna sokulmalı.

1- Bulaşık makinesinin hortumundan sızan su mutfak, banyo ve koridoru kapladı.

2-
Yerdeki üçlü prize temas eden suda elektrik akımı oluştu

3- Önce genç kadın elektrik akımına kapıldı, eşinin çığlığıyla uyanan genç adam karısını kurtarmak isterken onunla birlikte can verdi.

Kadir KEMALOĞLU

DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Deodorant ve tıraşa dikkat
 Armut dibine düştü
 Sutyen savaşında devlere kafa tutuyor
 Katili bulundu sıra cesedinde
 Aracıyla çarpmadı bıçaklayıp öldürdü
 Cinayet zanlısıydı
 Başını cama çarptı
 Satranç Masasında Bıçakladı
 Şampiyonluk 101. yıla da devrolacak
ERDAL ŞAFAK
Genelge ve tasarı
Başbakan Erdoğan'ın dün yayınladığı...
AHMET HAKAN COŞKUN
Son günlerde...
VİZONTELE TUUBA SORUNU:
"Merhaba...
MEHMET BARLAS
Asya'da "Maymun Yılı" başlarken, bizdeki...
SAVAŞ AY
Melih Kibar: Bayhan olsa olsa palyaço olur!
Müziğin usta...
REFİK DURBAŞ
Yerel çapta tarih bilinci
Ülkemiz gençleri, eğitimde...
ÖMER LÜTFİ METE
İktidarla içli-dışlı eleştiri
Yıllarca eleştiri ahlakı...
Futbolda Kar Krizi
Futbolda Kar Krizi
Futbol Federasyonu; meteoroloji-THY-Karayolları-İl müdürlükleri...
Şifo Kartala
Şifo Kartala
Siyah-beyazlı takımın unutulmaz yıldızının adaylığı tartışma yarattı.
'İşe alırken cinsiyet ayrımı yapmayın'
'İşe alırken cinsiyet ayrımı yapmayın'
Başbakan Erdoğan, kamu kurumlarına personel alımında kadın erkek...
Meclis'te Demiröz taarruzu...
Meclis'te Demiröz taarruzu...
KİT Komisyonu'na kalabalık bir milletvekili topluluğu ile gelen...
Felaket Yağdı
Felaket Yağdı
İstanbul'da önceki akşamdan itibaren etkili olan soğuk hava, hayatı...
Megakent Afete Karşı Duramadı
METEOROLOJİ yetkilileri, perşembe gününden başlayarak etkili...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.