|
 |
 |
 |
 |
 |
|
07:00 | Kahvaltı Haberleri | 09:00 | Sensiz Olmaz | 10:00 | Beyblade | 11:30 | Yeter Anne | 12:40 | Sana Mutfağı | 13:30 | Beybyade | 14:00 | A'dan Z'ye | 16:00 | Beyblade | 16:30 | Kaç Para | 17:40 | Çocuklar Duymasın | 19:00 | atv Ana Haber | 19:50 | Zerda | 21:30 | Bir İstanbul Masalı | 23:10 | Kim Haklı? | 02:10 | Homedrom | 02:40 | A'dan Z'ye |
|
 |  |  |  | | 19:50 Zerda |  | Devran, Zerda'ya karşı hissettiklerini açıklıyor. Osman ile Sıla'yı ise nikahta bir sürpriz bekliyor | Milyonlarca ekranseveri iki sezondur her Perşembe atv'de buluşturan "Zerda", yeni bir bölümle daha karşınızda. Bu akşam: Bozdoğan'ın yeni belediye başkanı belli olmak üzeredir. Devran konusunda kafası zaten karışık olan Zerda, bir de Kadir'den, bebeğini kendisine geri getirenin Devran olduğunu öğrenince iyice alt üst olur. Ve Devran'ın peşine düşer... Devran, Zerda'ya tüm kalbini açar ama yine de bebeği kaçırtanın kim olduğunu söylemez. Sıla ve Osman'ın evlilik hazırlıkları, Sultan korkusuna rağmen tüm hızıyla ilerler... Tüm bunlar olurken Zerda ve Mahmut, belediye başkanlığı yarışının son adımlarını koşmaktadırlar. Yarış biter, kazanan kazanır, kaybeden köşesine çekilir ve Bozdoğan'ın yeni belediye başkanı Sıla-Osman nikahını kıyarken beklenmedik bir konuk girer kapıdan.
|  | |  |  |  |  | | 21:30 Bir İstanbul Masalı |  | Bir İstanbul Masalı'nda düğün telaşı var. Kozan Ailesi'nin büyük kızları Çiçek dünyaevine giriyor.- Esma'ya aşık olan Demir Arhan, Birnur'a ayrılma kararını bildiriyor. Bu olay şirketi fena karıştırıyor | atv'nin muhteşem dizisi, herkesin tiryakilikle izlediği "Bir İstanbul Masalı", ilk kez yayımlanacak 16'ncı bölümüyle sürüyor. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ozan Güven, Ahu Türkpençe, Altan Erkekli, Çetin Tekindor ve Arsen Gürzap'ın oynadığı dizinin bu akşamki bölümünde İpek'in babasıyla birlikte malikaneye gelen polisler, Ömer'i rahatsız etmiştir. Bu rahatsızlığını Cemal'e sert bir dille bildirir. Cemal, bu yaşında azarlanmaktan çok kırılmış, Suzan'la emeklilik planları yapmaya başlamıştır. Ama düğün telaşı her şeyi unutturur. Artık düğün günü gelip çatmıştır. Koşuşturmalar devam ederken Necati'nin gittikçe artan öfkesi, çıkacak olayların habercisi gibidir. Behiye, küçük Ayşe'yle her geçen gün daha fazla yakınlaşmaktadır. Bu durum yurt müdiresinin de gözünden kaçmamıştır. Behiye ise müdireden reddedemeyeceği bir teklif alır. Arhan Malikanesi'nde ise hareketli günler yaşanmaya başlar.
NİŞAN BOZULDU Esma'ya karşı derin hisler besleyen Demir, hastanede ziyaret ettiği Birnur'a ayrılık kararını açıklayıp yüzüğünü çıkartır. Ailenin büyük oğlu Selim'in üzerinde kara bulutlar dolaşmaktadır. Bir yandan Demir'in neden olduğu karışıklığı toparlamaya çalışırken, bir diğer yandan da en yakın arkadaşı, sağ kolu olan Zekeriya ile dostluğu sarsılmaya başlamıştır.
|  | |  |  |  |  | | 23:10 Kim Haklı? |  | | "Kim Haklı"da, Tayyip Erdoğan'ın Washington gezisi öncesi, ABD tartışılıyor. "ABD dünya için tehdit ABD mi? ABD bir imparatorluk mu yoksa demokrasinin hamisi mi?, Türkiye-ABD ilişkilerinin geleceği nasıl şekillenecek?" gibi sorulara yanıt aranacak. Programa ODTÜ, Yeditepe, Niğde ve Sütçü İmam Üniversiteleri katılıyor.
|  | | |
|
 |
|