kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün İçinden
Günün İçinden

M.United'a 18'lik Çinli
İNGİLTERE Ligi'nde Manchester United, 18 yaşındaki Çinli golcü Dong Fangzhuo'yu renklerine bağladı. Ülkesinin Dalian Shide takımında oynayan Fangzhuo için 723 bin euro bonservis bedeli ödeyen İngiliz ekibi, oyuncunun forma giyeceği maçlara göre 5 milyon euro'ya varan bonservisi Dalian'a verecek. Çinli oyuncu 18 yaşını doldurmadığı için, İngiltere'den çalışma izni alamayacağından gelecek sezon Belçika'nın Antwerp takımına kiralanacak.

Adana devam dedi Vural istifa etti
Adanaspor, lige devam kararı alırken teknik direktör Yılmaz Vural ve yardımcıları istifa etti. Vural, ''Bu bir kaçış değil. Uzun süre direndim ancak buraya kadarmış. Futbolcular karşısında sorunları çözemeyen bir lider durumuna düşmek istemedim'' dedi. Vural birkaç gün içinde bazı oyuncuların takımdan ayrılabileceğini de söyledi.


Efes, Asvel önünde
BASKETBOL
ULEB Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Efes Pilsen, 10. maçını bugün Fransa'da Asvel ile oynayacak. Saat 21.40'da başlayacak maçı Sky Türk naklen yayınlayacak. FIBA Avrupa Ligi'ndeki Telekom ise Litvanya'nın Alita Alytus takımını konuk edecek. Maçın başlama saati 18.00. Kızlarda ise F.Bahçe, Almanya'da TSİ 20.30'da Dorsten ile karşılaşacak.

Sultanlar lige döndü
BAYAN Voleybol A Milli takımı'nın Azerbaycan'daki Olimpiyat Elemeleri nedeniyle ara verilen lig bugün yeniden başlarken, erkeklerde de tek maç var. Burhan Felek Salonu'nda 13.00'de V.Güneş Sigorta ile TED Kolejliler oynarken, 19.00'da Yeşilyurt ile Eczacıbaşı karşılaşacak. Tek erkek maçında Ankara'da Ziraat Bankası ile Arçelik oynayacak. Yarın da Erdemirspor ile Halkbank karşılaşacak.

Fransızlar Cezayir'de!
FIFA'NIN
genç milli takımda forma giymiş bir oyuncunun başka bir A Milli Takımı'nda oynayabilme kuralını ilk uygulayan Cezayir oldu. Afrika Uluslar Kupası finallerine katılacak olan Cezayir, Fransa'nın genç milli üç futbolcusunu A takımına aldı. Teknik direktör Rabah Saadane, daha önce doğum yerleri olan Fransa'nın genç takımında oynayan Samir Beloufa, Abdelnasser Ouddah ve Anther Yahia'yı 22 kişilik kadroya dahil etti.

Veron'u soydular
CHELSEA'NİN
Arjantinli oyuncusu Juan Sebastian Veron, evde uyuduğu sırada palalı bir hırsız tarafından soyuldu. Veron'un Londra'daki evine Pazar sabahı giren 35 yaşındaki Wayne Harley adındaki inşaat işçisi hırsız, o sırada uyumakta olan Veron ailesini elindeki palayla tehdit etti. Evdeki binlerce pound değerindeki mücevherleri alan hırsız daha sonra yakalandı.

'Hızal kavga etti'
GALATASARAYLI
voleybolcular ile teknik adamların ekonomik kriz haberi sarı-kırmızılı camiada büyük bir tepki ile karşılandı. Yöneticiler hiçbir voleybolcunun alacağı bulunmadığını, antrenör Ümit Hızal'ın şube sorumlusu Mustafa Salar ile kavga etmesi nedeniyle ayrıldığını açıkladı. Teknik kadronun alacaklarının en kısa zamanda ödeneceği de belirtildi.

31 Mart'ta Hırvatlarla
AVRUPA
Futbol Şampiyonası finallerine hazırlanan Hırvatistan Milli Takımı, programını açıkladı. Buna göre 18 Şubat'ta Almanya'yı ağırlayacak olan Hırvatistan, 31 Mart'ta Zagrep'te Türkiye ile karşılaşacak.

Erhan ve Tolga Ankaragücü'nde
TRANSFER
çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, Fenerbahçe'den Erhan Albayrak ile İstanbulspor'dan Tolga'yı renklerine bağladı. Sarı-lacivertli takım, 2 futbolcuyla dün kesin anlaşmaya varırken, futbolcuların dün gece Belek kampına katıldıkları bildirildi. Öte yandan başkent temsilcisi, kaleci Oğuzhan'ı Elazığspor'a kiralık olarak verirken, bu takımın kalecisi Orkun'u kadrosuna dahil etti.

Oktay, Sebat'ta
AKÇAABAT Sebatspor, transfere hız verdi. Başkan Yardımcısı Baki Eyüboğlu, İbrahim, Sedat, Hamza, Mehmet, Abdurahman, Ufuk Ali ve Adem ile bugün bir görüşme yaptıklarını belirterek, ''7 futbolcunun sözleşmesini 1'er yıl daha uzattık'' dedi. Öte yandan, Sebatspor, Almanya İkinci Lig takımlarından Nürnberg'de oynayan Oktay Derelioğlu ile
de prensipte anlaştı. Eyüboğlu, Oktay ile bir görüşme yaptıklarını
kaydederek, "Oktay ile prensipte anlaştık. Kendisi bugün yarın kampa gelecek ve sözleşme imzalayacağız'' şeklinde konuştu.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Fener hâlâ geri viteste! 1-1
 Terim'den Tehdit
 Dördü'de Gelsin
 Yabancı ve ara krizi
 Beşiktaş geçilmez
 İkincilik marş çaldırmıyor
 TJK sanal takibe girdi
 Nazar boncuğu gerek!
 Werder fark yaptı: 3-0
 5 bin dolar işinin önemini gösterir
KENAN ONUK
Son durum...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph...
EMRAH KAYALIOĞLU
Yol çok uzun
Galatasaray, Antalya kampında ilk hazırlık...
İncirlik Üssü sorun oldu
İncirlik Üssü sorun oldu
ABD askerlerinin İncirlik Üssü'nden rotasyonuna izin verilmesi AKP'de...
AK Parti rekora koşuyor
AK Parti rekora koşuyor
4 bin 107'si İstanbul'da olmak üzere AK Parti'ye başvuran 8 bin aday...
Komşudan Başsağlığı
Komşudan Başsağlığı
Şehit yüzbaşı Mehmet Ali Yandım'ın cenaze törenine NATO Güneydoğu...
Konya Havaalanı ABD'ye açılıyor
İncirlik Üssü'nün kullanımı ile ilgili tartışmalar sürerken,...
Tansa yuvadan uçuyor
Tansa yuvadan uçuyor
Dün, Tansa Mermerci'yi, Türkiye'nin en gözde 10 bekârı...
En çok o kazanıyor
En çok o kazanıyor
Dünyanın en çok kazanan top modelleri açıklandı. Listenin ilk...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.