Aromalı kahve alışkanlık yaptı
Beyaz çikolatalı, çilekli, kestane kremalı, tarçınlı ve fındıklı gibi yaklaşık 45 çeşidi bulunan aromalı kahveler, kahve tiryakilerinin yeni damak tadı oldu. Yaklaşık 450 yıl önce dünya ülkeleri tarafından tanınmaya başlayan Türk kahvesinin yeni rakibi olarak görülen aromalı kahveler, hazırlanışıyla da büyük ilgi görüyor. Artık Türk kahvesi, kaynatıldığı cezvelerle birlikte yavaş yavaş tarihe karışırken, bunun yerini aromalı kahve ve demleme bardağı alıyor. Satıcıları da tüketimin arttığını, "Türk kahvesine oranla daha hafif ve farklı bir tada sahip olan aromalı kahve çok seviliyor. Aromalı kahveler alışkanlık haline geldi. Çünkü, bu kahveleri 7'den 70'e herkes kolaylıkla içilebiliyor" sözleriyle dile getirdi.
|