kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
 
Zeytinli hamur
Puf böreği

Puf böreği

Bir miktar suyla sert bir hamur yapın. Yarım saat hamuru dinlendirdikten sonra yemek tabağı büyüklüğünde açın. İçine istenilen iç malzemesi koyun. Yarım ay şeklinde kapatıp, kızgın yağda arkalı önlü kızartın. Kağıt havluya çıkartıp, servis yapın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Bademli helva   / 04-12-2003
 Zeytinli hamur   / 02-12-2003
 Patlıcan pastası   / 01-12-2003
AYŞE TÜTER
Çikolatalı kek
Öncelikle 5 adet yumurtayı derin bir kaba...
Paris’i aşka boyadı
Tam iki yıldır Paris sokaklarına ‘amour’ yani ‘aşk’ yazan kişinin...
Okulda ‘gay cezası’
AMERİKA'NIN Los Angeles kentinde yaşayan 7 yaşındaki Marcus...
Gwyneth Paltrow BEBEK BEKLİYOR
OSCAR ödüllü Amerikalı aktris Gwyneth Paltrow bebek bekliyor.
Üç haftalık aşk
Üç haftalık aşk
Manken Cansu Dere ile sosyetenin gözde bekârı Menderes Utku'nun üç...
Damat hızlı çıktı
Damat hızlı çıktı
İlk evliliğini Ali Şen'in büyük oğlu Adnan Şen'le yapan bir...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.