kapat
27.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Tatlı makarna

Turuncu-yeşilliler, Türkiye'ye gelmekte nazlanan İtalyan temsilcisine yaptıkları sıkı savunmanın ödülünü Avrupa Ligi'ndeki 3.galibiyetle aldılar

Bravo Rentzias!
Ülkerspor, Avrupa Ligi'ndeki 4.maçında İtalya'nın Lottomatica Roma takımını 67-63 mağlup etti ve 3.galibiyetini aldı.

2.5 dakikayı 6-5 önde geçen ekibimiz, Tonolli'nin 3 sayılık basketlerini engelleyemeyince 16-10 geriye düştü. Bu anda devreye giren Ülkerspor'un Yunan oyuncusu Rentzias oldu. Tecrübeli basketbolcunun 12 sayı attığı ilk çeyrek 21-20 lehimize sonuçlandı. İkinci çeyrekte Booker ve Blair'in devreye girmesiyle farkı açmaya başlayan ekibimiz, devreyi 37-31 önde kapatmasını bildi.

Savunmada şov yaptık
İkinci yarıya hücumda tutuk giren temsilcimiz, 25.dakikayı 41-40 ileride geçti. İbrahim Kutluay, bu bölümde iyi marke edildi. 3.periyodun sonlarında yeniden rahat hücumlar bulunca Ülkerspor, son 10 dakikaya 50-46'lık üstünlükle girdi. Son çeyreğin ilk dakikalarında etkili savunmalar ve stres nedeniyle iki takım da sayı bulamadı. 4 dakikalık sessizliğin ardından Traina'nın üçlüğüyle canlanan Ülkerspor, üstünlüğünü maçın sonuna kadar devam ettirdi ve karşılaşmadan 67-63 galip ayrılmasını bildi.

Fehmi ÖZGÜLER


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır