kapat
27.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Varsa yoksa Beşiktaş

Fenerbahçe'de derbi için alarm verildi. Daum, takımına uyarı yağdırırken, yöneticiler de futbolcularla ilişkiyi kesti. Prim, transfer gibi konularda konuşmak kesinlikle yasak

Fenerbahçe, Pazar günü oynayacağı Beşiktaş derbisi için alarma geçti. Samandıra'da seferberlik ilan eden Daum, takımına uyarı üstüne uyarı yapıyor. Futbolcularından Beşiktaş dışında hiçbir şeyi düşünmemelerini isteyen Alman hoca, "Zamanında Beşiktaş hakkında çok konuştunuz. Uyarılarıma rağmen hep bu maçı düşündünüz. Buyrun şimdi tam zamanı. İşte Beşikteş maçı geldi. Ne transferler, ne prim, ne kadrodışı kalanlar ne de operasyon. Beşiktaş maçının bitiş düdüğüne kadar kafanızda derbiden başka bir şey olmasın" ifadesini kullandı.

Yöneticilere de yasak
Yönetim de Beşiktaş maçı öncesi bir takım önlemler aldı. Başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yöneticiler takımla ilişkilerini kesmiş durumda. Amaç, futbolcuların kendi dünyalarında bu maça hazırlanmaları. Ayrıca prim, transfer ve gelecekle ilgili açıklamalar yapmak, yöneticilere de yasak. Kısacası Fenerbahçe'de herkes bu hayati derbiye kilitlenmiş durumda.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır