kapat
27.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Aslan'a piyango

İstanbul'daki Olympiakos maçından sonra "Benim istediğim, başka maçlara aldırmadan göbeğimizi kendimiz kesmek" diyen Terim'in istediği oldu

İki galibiyette tamam
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon beklenen performansını sergileyemeyen Galatasaray, Yunanistan'dan gelen beraberlik haberine çok sevindi. İstanbul'daki Olympiakos maçından sonra "Bu galibiyet bize umut verdi. Benim istediğim, başka maçların sonuçlarına aldırmadan kendi göbeğimizi kendimiz kesmek" diyen teknik direktör Fatih Terim de bu beraberliğe çok sevindi. Çünkü sarı-kırmızılı takım bundan sonraki iki maçını kazanırsa gruptan çıkacak, yani Cimbom, Terim'in deyimiyle, kendi göbeğini kendi kesmeye çalışacak.

Moskova'yı unutmayın
Bu konuda futbolcularıyla bir toplantı yapan Terim, "Şimdi elimize bir fırsat geçti. Bu sezonun bütün kötü anılarını bir anda silebiliriz. İki galibiyetle bu gruptan çıkıyoruz. Sizin bunu yapabileceğiniz konusunda en küçük bir şüphem yok. Yeter ki, formanıza, adınıza yakışır şekilde oynayın. Geçen sezon Lokomotiv Moskova'nın yaptığını siz de yapabilirsiniz. Adamlar, grup sonuncusu ilan edilmişti ama son iki maçta 6 puan alıp, gruptan çıktılar. Lokomotiv Moskova'nın yaptığını G.Saray da yapar" ifadesini kullandı.

Kaçışları yok
UEFA'nın Juventus maçını tarafsız sahaya almasıyla ilgili karar sarı-kırmızılı kulüpte tepki alırken, Fatih Terim, takımına bu konuda da moral verdi. Tecrübeli teknik adam, "Juventus bunu hep yapıyor. Ama biz onları her yerde yenebiliriz. Kaçışları yok. Juventus'u yenmek için bir nedenimiz daha oldu" dedi.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır