kapat
27.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Avrupa'ya Anadolu çıkarması

G.Birliği, 1-1 berabere kaldığı maçın rövanşında S.Lizbon, G.Antep de 3-0'lık galibiyetin rövanşında Lens ile deplasmanda tur için kapışacak

G.Birliği maçı 23.00'te
UEFA Kupası'ndaki iki temsilcimiz G.Birliği ile G.Antep, ikinci tur rövanş maçlarına çıkıyor. G.Birliği, evinde 1-1 berabere kaldığı S.Lizbon'a konuk oluyor. 23.00'te başlayacak maçı Belçikalı Johan Verbist yönetecek. G.Antep ise sahasında 3-0 yendiği Lens ile deplasmanda kapışıyor. 19.30'daki maçta Avusturyalı Messner düdük çalacak.

Cavcav: Umutluyuz
G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, kendi sahalarındaki 1-1'lik sonucun rakipleri için avantaj olduğunu belirterek, "Ama biz buraya tur atlamak amacıyla geldik" dedi. Teknik direktör Ersun Yanal da "Sporting Lizbon, yenemeyeceğimiz bir takım değil" diye konuştu. Öte yandan takımımızı Lizbon'da 6 kişilik bir anti-terör timi koruyor.

Hedef yine galibiyet
G.Antep Başkanı Celal Doğan, ilk maçta 3-0'la geçtikleri rakiplerini ikinci maçta da devirmek istediklerini belirtti. Teknik direktör Nurullah Sağlam da "3-0'lık skor büyük avantaj. Ama bu turu geçtiğimiz anlamına gelmiyor. Burada da galip gelirsek çok mutlu oluruz. Ama tur için bu şart değil" ifadesini kullandı.

İsmail ANNIKIZIL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır