kapat
27.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Niyetleri belli

Lucescu, maç öncesi takımını "İşi masa başında bitirmelerini kazanarak önleriz" diye motive etti. Karşılaşma sonrası ise "İpleri elimize aldık" dedi

Fırsat vermeyelim
Beşiktaş, Lazio deplasmanına çıkarken, gündemde UEFA'nın, 'skandal' tarafsız saha kararları vardı. Beşiktaş-Chelsea ve G.Saray-Juventus maçlarının Türkiye dışında bir ülkede oynanmasına karar veren UEFA'ya sert tepki gösteren Lucescu, dünkü maç öncesinde futbolcularını motive etmek için de bunu kullandı. Rumen teknik adam, soyunma odasında "Siz de görüyorsunuz. Sahada değil, masa başında maç kazanmaya çalışıyorlar. Rakiplerimiz, saha dışında nasıl oynanacağını iyi biliyorlar. Fakat bunun önüne geçebiliriz. Sizler sahaya çıkacak ve bu maçı kaybetmeyeceksiniz. Masada kullanacakları hiçbir malzemeleri olmazsa elleri kolları bağlanır, çaresiz duruma düşerler" ifadesini kullandı.

Burada skandal olmaz!
Lucescu, maçtan sonra ise "Bu beraberlikle ipleri elimize aldık. Kendi işimizi kendimiz göreceğiz. Prag'daki maçın sonucunun ne olacağına bakmayacağız. Çünkü biz Chelsea'yi yenmeye çalışacağız" dedi. Rumen hoca maçta taraftarların ses bombası patlatması ile ilgili olarak da "Bu olay, İstanbul'da olsaydı, skandala dönüştürülürdü. Ama burada böyle şeyler olmaz. Chelsea maçını nerede oynayacağımız şu anda kesin değil. UEFA teröre prim tanıdı. Almanya'da oynayabiliriz. Bükreş ihtimali de var" diye konuştu. Lucescu, Giunti'nin cezalı duruma düşmesine üzüldüğünü söylerken, Sergen için de "Onu çok iyi kullanıyoruz. İyi ki var" yorumunda bulundu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır