kapat
26.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Namaz çıkışı öldürdü

Bayram sabahı gittiği camide ağabeyinin katili ile karşılaşınca ortalığı kana buladı

Trabzon Sürmene'de bayram namazına giden Mustafa Öksüz beş yıl önce ağabeyini öldüren ve cezaevinden kısa bir süre önce tahliye olan İsmail Öksüz'le karşılaşınca silahına sarıldı. Yaşlı adam 51 yaşındaki İsmail Öksüz'ü başından tek kurşunla vurup öldürdü.

Olay, dün sabah erken saatlerde, bayram namazı çıkışında meydana geldi. Sürmene Merkez Camii'nde kılınan bayram namazının ardından cami avlusunda tanıdıklarıyla bayramlaşmaya başlayan 56 yaşındaki Mustafa Öksüz, bu sırada beş yıl önce ağabeyi Mahmut Öksüz'ü öldüren dört çocuk babası İsmail Öksüz ile karşılaştı. Hiç tereddüt etmeden silahını çeken Öksüz, çevredekilerin uyarılarına aldırmadan Öksüz'ü alnından tek kurşunla vurdu.

Olaydan sonra silahını atarak teslim olan Öksüz polise verdiği ifadede, öldürdüğü adamla aralarındaki anlaşmazlığın çok eskilere dayandığını söyledi.

Öksüz olayı, "Ağabeyimin kızını İsmail'in oğluile evlendirmiştik. Daha sonra gençlerin arasında geçimsizlik meydana geldi. Bunun üzerine ağabeyim kızına sahip çıktı ve eve geri çağırdı. Ağabeyimin bu hareketine çok sinirlenen dünürü beş yıl önce ağabeyimi öldürdü. Olayda ben de yaralanmıştım. Bugün namaz çıkışında camide onu görünce kan beynime sıçradı" diye anlattı.

Ersin RAMOĞLU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır