kapat
09.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

OMER URUNDUL


Daum yanlis yolda

Fenerbahce, dun gece Rize karsisinda cok sikintili bir 90 dakika yasadi. Teknik direktor Daum, orta sahada buyuk bir revizyona girdi. Yusuf ilk 11'de yer alirken, Mahmut Hanefi orta sahanin solunda gorev yapti. Umit Ozat da on libero idi. Alman hocanin kafasindaki Aurelio-Selcuk-Kemal blogu tamamen degismisti.

F.Bahce atak bir ilk yari sergiledi. Ancak plan-program yoktu. Hucum girisimleri organize degildi. Bu yuzden de uretkenlik saglanamadi. Ileride Tuncay'da son haftalardaki fiziki dusus devam ediyordu. Serhat istekli, hareketliydi, ama karsisinda da cabuk Victoria vardi. Solda Mahmut Hanefi onde oynamaya alisik degildi. Yusuf, sezon basindan beri rakipler yoruldugunda oyuna girdiginden kolay adam eksiltiyordu. Ama dun gece bastan gorev aldigi icin istedigi ortami bulamadi. Yine de pozisyon kisirligi icinde gecen ilk yarida iki onemli tehlikeyi yaratan Yusuf idi.

Iyi oynayamayan F.Bahce, kale onu tehlikeleri yasamadi. Cunku Tomas ile Luciano uyumlu ve ciddiydiler. Ayrica geldiginden beri yardim gormeyen ve sol kanat savunmasinda sikintilar yasayan Petkov, Mahmut Hanefi'nin destegiyle ilk defa rahatladi.

Ikinci yariya Daum Rebrov'u oyuna alarak basladi. Riskler daha da artmisti. Fenerbahce yogun bir baski kurdu. Ama bir kontratakta yenik duruma dustu. Bundan sonra macin zorluk derecesi artti. Muthis bir baski kuruldu. Daum alisilmis kumarlarina devam etti. Umit Ozat'i defansin soluna cekti. En son oyuna giren Semih kisa sure sonra skora denge getirdi. Ondan sonraki yogun baskida onemli pozisyonlar kacti. Ve Fenerbahce cok onemli iki puan daha kaybetti. Macta performans olarak en buyuk hayal kirikliklari Hooijdonk ve Tuncay'di.

Dun aksam bir kere daha gosterdi ki, Daum bu isi hic bilmiyor. Ideal bir takim tertibi yok. Taslarla surekli oynuyor. Garip oyuncu degisiklikleri yapiyor. Dun F.Bahce son 10 dakikada maci kazanabilirdi. Ama unutmamak gerekir ki, eger Rizespor top yapan, ileriye dogru organize cikabilen bir takim olsa, maci cok rahat kazanirdi.

Rizespor sinirli kapasitesiyle oyun disiplini icinde muthis bir mucadele verdi. Basarili kaleci Murat'in onunde meydana gelen 7 kisilik savunma blogu son derece konsantre ve uyumluydu. En buyuk sikintilari top yapamayislariydi. Bu da eldeki kadronun kapasitesinin yetersizligindendi. Murat Sozkesen'in golu mukemmeldi. Takimin en takdir edilecek tarafi da, Fenerbahce'nin beraberlik golunden sonraki muthis seyirci destegiyle gelen baskida gosterdikleri direncti.

Genelde cok iyi bir mac yoneten Ali Aydin, son dakikalarda buyuk bir yanlis yapti. Victoria'ya iki sari karti gosterdi ama ihrac etmeyi unuttu. Eger bu hatasini kabul ederse mac tekrarlanir. Bu hata Ali Aydin kariyerindeki bir hakem icin de buyuk talihsizlik oldu.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler
omer celik

Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir