kapat
08.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

40'ı da feda olsun

İngiltere'ye golümüzün olmadığını hatırlatan Hakan, "O golü atarsam, bugüne kadarki 40 golümü feda etmeye hazırım. Atan arkadaşıma da 40 golümü hediye ederim" dedi

Siftahın büyüsü hakim
İngiltere ile 11 Ekim'de oynayacağımız Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı öncesinde A Milli Takımımız'daki futbolcular İngiltere'ye atılacak ilk golün heyecanına kapıldı. Ingiltere'yi hiç yenemediği gibi, bugüne kadar tek bir gol dahi atamayan Ay-yıldız'da 11 Ekim'de atılacak ilk sayının büyüsü hakim. Özellikle forvet oyuncuları kendilerini tarihe geçirecek bu golün peşinde. Milli Takım formasıyla 90 maçta 40 gol atarak erişilmesi çok güç bir rekorun sahibi olan Hakan Şükür, "Eğer o golün sahibi ben olursam attığım 40 golü feda etmeye hazırım. Tabii ki o golün bize Portekiz kapısını açması da şart" diye konuştu.

Tuncay'ın da gözü döndü
Hakan, "Benim atmam da önemli değil. O golü atacak ve bizi Avrupa Şampiyonasın'na taşıyacak futbolcu arkadaşıma da 40 golümü hediye ederim. Milli Takım'da atılan her golün ayrı değeri ve önemi var. Benim için hepsinin yeri ayrıdır ama İngiltere gibi tarihimizde hiç gol atamadığımız bir takıma karşı bir ilki gerçekleştirmek hepimiz için çok önemli" diye konuştu. Portekiz'e gitmek için mutlaka galibiyet gerekmesi de oyuncularımızı hırslandırıyor. Genç futbolculardan Tuncay da Turkcell ödülleri sırasında Hasan Şaş'a, "O golü atayım futbolu bırakırım" diyerek ilk gol büyüsüne kapılanlardan olduğunu gösterdi.

"Şirinliği bırakalım"
Öte yandan, Hakan Şükür 11 Ekim'deki tarihi karşılaşma için kamuoyunu da uyararak, "Maç öncesi yapılan provokasyonlar nedeniyle baskı altına girdik. Ancak bu yanlış. Sahada sert, agresif ve istediğimizi almak için her şeyi göze alan bir mücadele ortaya koymalıyız. Bazılarına şirin görünmek uğruna kararlılığımızdan taviz vermemeliyiz" dedi. Hakan, Galatasaray'ın Juventus ile çok gergin bir ortamda oynayıp 1-1 berabere kaldığı maçı hatırlatarak "Avrupalılar'a şirin görüneceğiz diye sahada verdiğimiz tavizler yüzünden kazanamamıştık" ifadesini kullandı.

Gürcan BİLGİÇ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır