kapat
03.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Aycell aboneliginde bayi gazina gelmeyin

Aycell-Aria birlesme kararinin ardindan baslatilan kuruma ozel kampanyalarla heyecanlanan kapsama alani disindaki aboneler, konusmadiklari hat icin aylardir sabit ucret oduyor

Turkiye'nin dorduncu GSM operatoru AYCELL ile Is Bankasi ve Telekom Italia Mobile (TIM) ortakliginin sahibi oldugu Aria'nin birlesmesine yonelik mutabakatin ardindan, Aycell, kurumsal kampanyalara basladi. Adalet Bakanligi, Icisleri Bakanligi, DPT; TBMM, RTUK, Danistay, Denizbank gibi tam 29 kurumla ozel projeler imzalandi. Bu kurumlarda calisanlar, Aycell abonesi olmalari durumunda, kurum ici konusmalarda ya da diger Aycell uyesi aile fertleriyle ucretsiz konusabileceklerdi. Aycell'in bu cazip teklifi, henuz kapsama alani icinde olmayan aboneleri bile heyecanlandirdi. Bazi Aycell bayilerinin "Siz abone olun, 15 gun icinde kapsama alanina gireceksiniz" diyerek ikna ettigi yeni aboneler, konusamadiklari hattin sabit ucretini aylar oncesinden odemek zorunda kalinca Aycell'e sikayetler yagmaya basladi.

Okurlarimizdan Kemal Aktepe de Icisleri Bakanligi tarife modeli olarak temmuz ayinda Ankara'da yasayan oglu ve kendisi icin iki ayri Aycell hatti aldigini, ancak bu hatlari kullanamadigini belirterek bize ulasti. Aktepe, Ankara'daki ogluyla ucretsiz konusabilmek icin bu kampanyayla ilgilenmisti. Ancak Kayseri bayiinden "15 gun icinde Bunyan da kapsama alanina girecek" sozuyle aldigi hat, uc aydir elinde ise yaramadan bekliyordu. Aktepe, simdi aboneligin baslangicinda odedigi 35 milyon lira ve her ay odedigi 6 milyon liralik sabit ucretin, hatti acildiginda faturalardan dusulup dusulmeyecegini merak ediyor. "Benim cevremde 18 arkadasim ayni bayiden hat aldi" diyen Aktepe, "Onemsiz bir para gibi gozukuyor ama biz yine de kullanmadigimiz hat icin her ay fatura gelmesini istemiyoruz" diyor.

WEB SITESINE BAKILMALI
Konuyla ilgili olarak Aycell Musteri Hizmetleri Bolumu'nden Dursun Akyurek ile gorustuk. Akyurek, abonelik yapilirken ilk vergilerin pesin alindigini, islem sisteme kaydedildigi icin sabit ucretlerin de fatura edildigini soyledi.

Akyurek, "Aria ile birlesme surecimiz devam ediyor. Ancak biz boyle durumlarda musterinin hatti hangi bayiden aldigina bakacagiz. Magduriyetine bakacagiz. Eger abonenin aldigi yerde kapsama alani yoksa, biz bayimize donecegiz. Bayilerin nicin boyle bir islem yaptigini sorgulayacagiz. Abonenin kaybi varsa dondurma yoluna gideriz. Ancak tahakkuk eden vergi pesindir" dedi. Akyurek, 81 ilde Aycell bayisi oldugunu belirterek, bayileri uyarip bilgilendirmeye calistiklarini anlatti. Dursun Akyurek, abone olmak isteyenlerin, "https/u/www.aycell.com.tr/" adli web sitesine girip kapsama alanlarini gordukten sonra karar vermelerini istedi.

29 kuruma ozel servis ve hizmet
Aycell, "Kurumsal Abonelik" projesiyle cesitli kurumlarin calisanlari ve ailelerinden birer yetiskini abone yapiyor. Kurumsal abonelere Virtual Private Network (VPN) ile avantajli hizmetler sunmayi planliyor. Personel sayisi 50-250 bin arasinda bulunan kurumlar icin ozel tarifeler gelistiren Aycell, kamu ve ozel kurumlarin "Kurumsal Abonelik" talepleri dogrultusunda ozel hizmet ve servisler de uygulayacak. Aycell'in kurumsal kampanyalari asagidaki kuruluslar icin gecerli

Adalet Bakanligi, Anayasa Mahkemesi, Bilkent Universitesi, Botas, Cevre-Orman Bakanligi, Danistay, Denizbank, Denizcilik Mustesarligi, Meteoroloji Isleri, DLH, DPT, Emniyet Gn. Mud., Halk Bankasi, Icisleri Bakanligi, Kamu Ihale Kurumu, KOSGEB, Koy Hizmetleri Gen. Mud., Milli Egitim Bakanligi, RTUK, Saglik Bakanligi, Sayistay, Tapu ve Kadastro, TBMM, Telekomunikasyon Kurumu, TIGEM, Turk Telekom, Vakifbank, Yargitay, Ziraat Bankasi.

Esen EVRAN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir