kapat
01.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Beckham şüpheli!

İspanya Ligi'nde Valencia karşılaşmasında sakatlanan İngiltere Milli Takım kaptanı, teknik direktör Eriksson'a "11 Ekim'de oynayacağıma dair söz veremem" dedi

2004 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Eleme maçında 11 Ekim'de Milli Takımımız'la karşılaşacak İngiltere'de David Beckham sıkıntısı yaşanıyor.

Real Madrid'in Valencia'ya 2-0 yenildiği lig maçında sağ ayağından sakatlanan oyuncu, milli takım teknik direktörü Sven Goran Eriksson ile yaptığı telefon konuşmasında, "Durumum birkaç gün içinde netleşecek. Ama sana 11 Ekim'deki Türkiye maçında oynayacağıma dair garanti veremiyorum" şeklinde konuştu.

Eriksson tedirgin
İngiliz basınına konuşan Sven Goran Eriksson ise, "Umarım maça yetişecek. Ama bu konuda emin değilim" dedi. 28 yaşındaki oyuncunun önceki gün Real Madrid doktorları tarafından yapılan muayenesinde sakatlığın beklenenden daha ciddi olduğu anlaşıldı. İspanyol ekibinin Porto ile bu akşam oynayacağı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının kadrosundan çıkartıldı.

Queiroz baskı altında
Bu arada Valencia yenilgisi sonrası Real Madrid Teknik Direktörü Carlos Queiroz'un takım için yeterli olup olmadığı tartışılmaya başlandı.

Geçen sezon takımı şampiyon yapmasına rağmen gönderilen teknik direktör Vicente del Bosque'nin yıldızları kontrol etmekte çok daha etkili olduğunu belirten İspanyol basını, Queiroz'u acemi teknik direktör olarak değerlendiriyor.
Çünkü Queiroz Real Madrid'de ilk büyük deneyimini yaşıyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi

Sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır