kapat
20.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ÅžANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Hooijdonk sakatlandı forvette kriz büyüdü

Cezalı Tuncay'ın yerini doldurmaya çalışan Daum, Hollandalı futbolcunun şut çalışması sırasında baldırından sakatlandığını açıkladı

G.Saray derbisi öncesinde F.Bahçe'nin golcü yıldızı Van Hooijdonk'un sakatlandığı açıklandı. Hafta başından beri kırmızı kart cezalısı Tuncay'ın boşluğunu doldurmak için arayış içinde olan teknik direktör Daum, Hollandalı yıldızın sabah yapılan şut çalışması sırasında üst baldırından sakatlandığını söyledi. Bu oyuncuyu yetiştirmek için doktorları seferber ettiklerini söyleyen Daum, "Ama kas sakatlığı bu. Bu tip sakatlıklarda kesin tespit 48 saatte yapılabilir. Esneme mi, zorlama mı, yırtık mı olduğu hemen ortaya çıkmaz. Durmaksızın tedavisi yapılacak. Umarım oynar" diye konuştu.

Forvette kriz
F.Bahçe'de Tuncay'ın cezasının ardından Van Hooidonk da derbide oynayamazsa sarı-lacivertli takım en önemli iki gol silahını kaybetmiş olacak. Bu iki oyuncudan Tuncay, bu sezon şu ana kadar 6 gol attı. Hooidonk'un ise 4 golü var. Yani bu iki futbolcu, Fenerbahçe'nin bugüne kadar attığı 13 golden 10 tanesinin altına imzasını koydu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır