|
 |

Kilit adam Ergun
Irlanda ile oynanan milli macta iki asist yapan Ergun'un Hakan Sukur'le uyumunu da dikkate alan Terim, Italyanlar'i bu ikili ile cokertmeyi planliyor. Batista'yi da ozel gorev bekliyor
Konyaspor karsisinda yorgun olan Ergun, Batista, Prates'i ilk 11'e almayarak riske giren Fatih Terim, yarinki macta asil kadroya donuse hazirlaniyor. Terim'in Italya'da uygulayacagi oyun planinda, Konya'da oynamayan Ergun ve Batista'ya da ozel gorevler dusecek. Brezilyali futbolcu Juventus ataklarini kesecek, Ergun de en onemli sorun olan "Forvete top tasima" gorevini ustlenecek.
Ergun: Hocam hakli
Terim'in Irlanda ile oynanan milli macta 2 golun asistini yapan Ergun'un Hakan'la olan uyumunu dikkate aldigi ve Juventus'u bu ikili ile vurmayi planliadigi gelen haberler arasinda. Ergun de lig ile Avrupa'nin farkli oldugunu soyluyor. Milli futbolcu, "Terim beni oynatmamakla dogru yapti cunku yorgundum. Biraz dinlenince kendime geldim. Torino'da farkli bir G.Saray olacak" dedi.
Terim izledi
Juventus'un Chievo ile deplasmanda oynadigi maci izleyen Fatih Terim'in, "Hucuma az adamla ama cok suratli cikiyorlar. 2-1 kazandilar ama daha fazla da atabilirlerdi. Savunmalari ise oldukca saglam" dedigi belirtiliyor. Juventus'ta ayaginda cekme oldugu icin 69. dakikada oyundan alinan Trezepuet'in yarinki macta oynama olasiliginin yuzde 50 oldugu, Camoranesi'nin sakatliginin ise ciddi olmadigi ogrenildi.
Yasar YALCIN
Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya
tiklayin
|
|
|
|