kapat
16.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Sari kart aklimdan cikmisti

G.Antep macinda atilip G.Saray derbisi icin cezali olan Tuncay'in itirafi "Oyle konsantre olmustum ki, ilk sari kartimi unutmustum"

Hatirlasam yapmam
Ligin ilk iki haftasinda gol atamayan, ama Fenerbahce'nin son uc macinda 6 gol kaydederek Gol Kralligi'nda ilk siraya yerlesen Tuncay Sanli, Gaziantepspor karsilasmasinda kirmizi kart gordugu icin bu hafta Galatasaray'a karsi gorev yapamayacak. Gecen sezon geldigi Fenerbahce'de kisa surede taraftarin sevgilisi olan genc yildiz, derbide oynayamayacagi icin cok uzgun oldugunu belirterek, "Cok iyi motive oldugum icin sahada son derece hirsliyim. Gaziantep macina da o kadar konsantre olmustum ki, sari kartim oldugu aklimdan cikmisti. Unutmamis olsam o kadar sert ve kontrolsuz girmezdim. Kirmizi karti gorunce dunyam yikildi" dedi.

Iyi ki Olimpiyat'ta
Faulu sonrasi hemen rakibinden ozur diledigini belirten Tuncay, "Hakem, sari kart gostermekte tereddut etti. Gaziantepliler aninda itiraz edince kartini cikarmak zorunda kaldi. Simdi Galatasaray macinda oynayamayacagim ama takim arkadaslarima sonuna kadar guveniyorum. Bence derbiyi kazaniriz. Ali Sami Yen Stadi'nda oynansa, isimiz daha zor olurdu. Cunku o stadin da atmosferi zor. Ama Olimpiyat Stadi'nda tribun etkisi Ali Sami Yen kadar degil. Irlanda macindan donerken Ergun Agabey'e 'Cok ileri cikiyorsunuz. Arkasi bombos kaliyor. Sizi dagitiriz' dedim. O da bana Olimpiyat Stadi'na alisamadiklarini soyledi" ifadesini kullandi

Hooijdonk bizden
Van Hooijdonk icin "Turkce'yi simdiden ogrendi. Idmanlarda Turkce konusarak hepimizi sasirtiyor. Adeta bizden biri. Sadece golcu degil, takimin sahadaki yoneticisi" ifadesini kullanirken, hedeflerini soyle acikladi "Bu sezon sampiyon olmak istiyoruz. Olacagiz. Ortega beni River Plate'e cagirdi ama benim hayalim San Siro veya Nou Camp."


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir