kapat
16.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Gunduz oynansin

Guvenlik acisindan en sorunlu karsilasma olan G.Saray-F.Bahce derbisinin gunduze alinmasi sart. Saha kapama, seyircisiz oynama ve para cezalari etkisiz kaliyor. Cok buyuk tribun olaylari oluyor. Derbinin hakem adaylari arasinda Ali Aydin, Ismet Arzuman ve Kuddusi Muftuoglu one cikiyor

Emniyet talep edecek
Her gecen gun yeni boyutlariyla karsimiza cikan tribun teroru Fenerbahce-Gaziantepspor maciyla yine gundemin ilk sirasina oturdu. Bu karsilasmada sahaya semsiye, davul tokmagi, su sisesi atilmasi, Fenerbahceli Serhat'in tribunlerden atilan madeni parayla yaralanmasi dusundurucuydu. Aylardir konusulan Galatasaray-Fenerbahce derbisi oncesi hem emniyet guclerinin hem de federasyon yetkililerinin acil onlem almasi gerektigi Kadikoy'deki macla bir kez daha ortaya cikti. Ingiltere maci oncesi olay cikmamasina buyuk onem veren guvenlik birimlerinin derbinin gunduz oynanmasini istedikleri bildirildi.

Fiksture gore 19.00'da
Fiksture gore Pazar aksami 19.00'da oynanacak karsilasmanin hava karardiktan sonra bitecek olmasi birtakim riskleri de beraberinde getiriyor. Iki takim taraftarini, yol ve cevre duzenlemesi zayif bir bolgede karsi karsiya getirmemek icin macin erken saate alinmasi gundemde. Bu sekilde Fenerbahce taraftari mac sonunda statta bekletilecek ve Galatasaray taraftarlari stadi once terk edecek. Fenerbahce taraftarlari ise guvenlik guclerinin kontrolunde dogrudan otobuslere bindirilecek ve Halkali'dan ayrilacaklar. Macin gunduz saatine alinmamasi halinde ise guvenlik guclerinin isi bir hayli zorlasacak.

Hakem kim olacak?
Derbiyi yonetecek hakem icin ise 3 aday one cikiyor. Gecen yilin basarili isimleri Ali Aydin, Ismet Arzuman ve Kuddusi Muftuoglu en sansli isimler. Serdar Tatli da surpriz olarak adi gecen hakemlerden. Bu arada Futbol Federasyonu cumartesi gunku Istanbulspor-Besiktas macini Sukru Saracoglu Stadi'na almayi planliyor. Maddi kriz icindeki Istanbulspor'un tribun gelirini artirmak icin yaptigi teklife sicak bakan Federasyon, Besiktas'in, "Inonu'de oynayalim" onerisini geri cevirdi.

Murat DEMIRYAS


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir