kapat
16.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Moral kazanmak icin cikmislardi

Bursa'da "Moralim bozuk" diyerek arkadasiyla dolasmaya cikan genc kadinin kullandigi otomobil, bir baska otomobilin sikistirmasi sonucu takla atarak ust gecide carpti. Ikiye bolunen ve alev alan aracta bulunan Zuhal Sir ile Songul Cakmak feci sekilde can verdi. Otomobilin hiz gostergesinin 115 kilometrede takili kaldigi belirlendi.

UST GECIDE CARPTILAR
Kaza onceki gece saat 01.00 siralarinda Bursa-Izmir Karayolu Fatih Sultan Mehmet Bulvari'nda meydana geldi. Gorgu taniklarinin ifadesine gore; 31 yasindaki Zuhal Sir'in kullandigi otomobil, gece kent merkezine dogru giderken yine ayni yonde seyreden, surucusu ve plakasi belirlenemeyen gri renkli bir Opel marka otomobilin surucusu tarafindan sikistirildi. Genc kadinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi uzerine otomobil, bulvari Besevler Mahallesi'ne baglayan ust gecidin beton ayaklarina carpti.

Sir'in alti yasindaki kizi ile birlikte yasadigi ve gecen hafta erkek arkadasi tarafindan dovuldugunu iddia ederek karakola basvurdugu belirlendi. Sir'in gece yarisi Songul'u arayip "Moralim bozuk. Gelip seni alayim, biraz tur atalim" dedigi ve birlikte yola ciktiklari ogrenildi.

Umut TUTUNCU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir