kapat
16.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Gelecegin modasini yildizlar belirleyecek

Unlu yildizlar, ozgun tarzlariyla dunya modasina yon vermeye basladi. Saygin haber dergisi Time'in hazirladigi habere gore, gelecegin modasini, taninmis sarkici ve oyuncular belirleyecek

Onlar dunyanin en onde gelen sarkici ve oyunculari. Sarkilari dillerden dillere dolasiyor, filmlerini milyonlarca insan izliyor. Hepsi kendilerini farkli tarzlardaki giyimleriyle ifade ediyor. Bazilari bol pantolonlar, zincirler ve spor ayakkabilarla tarz yaratirken, bazilari da dar pantolonlar, sik takim elbiseler, klasik ayakkabilarla yarattiklari kendi cizgileriyle milyonlari pesinden surukluyor. Boyle olunca da akillara acaba gelecegin Donna Karan'lari, Calvin Clein'lari ve Ralph Lauren'leri bu sarkici ve oyuncular mi olacak, sorusu geliyor. Hatta oyle ki bazilari unlu Latin sarkici Jennifer Lopez gibi kendi markasini yaratiyor, bazilari ise Oscar odullu oyuncu Adrien Brody gibi dunyaca unlu markalar icin modellik yapiyor. Durum boyle olunca da saygin haber dergisi Time okurlarina modaya yon veren ve modacilarin vazgecemedigi unluleri tanitan bir dosya hazirladi. Iste modaya yon veren gelecegin modacilari olmaya aday isimler

Christina Aguilera
2003 yilinin seksi kadinlari listesinin en ust siralarinda yer alan pop muzigin unlu ismi Aguilera, Donatella Versace icin modellik yapti.

Cate Blanchett
Hasilat rekorlari kiran 'Yuzuklerin Efendisi Iki Kule'nin Avustralyali guzel oyuncusu Blanchett, Donna Karan'in reklamlarinda yer aldi.

Madonna
Sarkilarindan sahne sovlarina, ozel hayatindan ask hayatina her alanda olay yaratan Madonna, giyimiyle de fark yaratan sarkicilarin basinda geliyor. Seksi sarkici son olarak Gap markasinin reklamlarinda kendisi gibi sarkici olan Miss Elliott'la birlikte objektiflerin karsisina gecti.

Gwen Stefani
Unlu No Doubt grubunun solisti. LeSportsac markasinin reklamlarinda yer aliyor. El, seyahat cantasi ve aksesuarlari ureten markanin urunleri de Stefani gibi siradisi.

50 cent
Eminem destegiyle hizla yukselerek kisa zamanda buyuk bir hayran kitlesine sahip olan '50 cent', muzigiyle oldugu kadar tarziyla da kitlelerin gonlunu kazanmayi basardi.

Adrien Brody
'Piyanis'teki olaganustu performansiyla En Iyi Erkek Oyuncu Oscari'ni kazanan Brody, klasik cizgisiyle dikkat cekiyor. Brody, erkek giyim markalarindan Ermenegildo Zegna'nin "Brody benim icin mukemmel bir model oldu" diye tanimladigi isim.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir