kapat
16.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Evlilik rafa kalkti yeni aska yelken acti

Hollywood'un en cok konusulan cifti Ben Affleck ile Jennifer Lopez gundemden bir turlu dusmuyor.

Bu ayin 14'unde evlenecekleri aciklanan cift, sonunda iliskilerini bitirme karari aldi. Unlu ciftin yakin bir dostu, medyaya "Evlilik oncesi cok sorun yasadilar. Ben, artik bunlarin altindan kalkamayacaklarini dusundu. Bu nedenle de Jennifer'i terk etti ve ayrilik karari aldi.

AFFLECK'IN ANNESI DE KARSI
Jennifer ise hala bazi seyleri duzeltebileceklerine inaniyordu. Sevgilisinin ayrilik kararini duyunca perisan oldu. Zaten Ben'in annesi de bu iliskiye karsiydi" aciklamasi yapti. Lopez'in, hic beklemedigi bu ani ayrilik yuzunden cok uzuldugu ve Miami'deki 10 milyon dolar degerindeki evine gittigi ogrenildi. Affleck ise hala Los Angeles'da. Ancak daha birkac gun oncesine kadar ayrildiklari icin cok uzgun gorunen cift, onceki gun objektiflere baska isimlerle yakalandi. Ben Affleck, paparazzilere bir bar cikisi yaninda esmer bir kadinla yakalanirken, Lopez de kizkardesiyle gittigi Miami'de gununu gun ediyordu. Seksi yildiz, butun gun kumsalda gunesleniyor, dalgalarla oynuyordu.

Tabii is sadece bu kadarla kalmadi. Ingiliz basininda dun, Lopez'in kimligi henuz aciklanmayan siyahi bir erkege sarildigi fotograflar yayimlandi. Bunun uzerine onlari taniyan yakinlari "Aslinda bugun evli olmalari gerekiyordu. Ancak onlar olabildigi kadar ayrilar" yorumunu yapti.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir