kapat
16.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Williams kardeslerin en buyugu olduruldu

Tenis dunyasinin unlu yildizlari Venus ve Serena Williams'in ablasi 3 cocuk annesi 31 yasindaki Yetunde Price, California'da olduruldu

Tenis dunyasinin unlu yildizlari Serena ve Venus Williams kardesler, hayatlarinin en kotu gununu yasiyor. Williams kardeslerin en buyugu Yetunde Price pazar gunu olduruldu. California eyaletine bagli Compton kentindeki Greanleaf Bulvari bloklarinda acilan ates sonucu yaralanan Price, kaldirildigi hastanede yapilan mudahalelere ragmen kurtarilamadi. Polis yetkililerinin actigi sorusturma sonucunda olayla baglantili oldugundan suphelenilen 24 yasindaki Aaron Micheal Hammer tutuklandi.

KATIL ZANLISI YAKALANDI
Sorusturmayi yuruten savci, "Olay gunu Price'in ve erkek arkadasinin Hammer'la tartistigini ogrendik. Tartisma sonrasi meydana gelen olayda Hammer birinci derece supheli" dedi. Williams ailesinin sozcusu ise, yaptigi aciklamada ailenin cok buyuk bir uzuntu icinde bulundugunu ifade etti. Williams ailesinin 5 cocugundan en buyugu olan Price, kardeslerinin ozel asistanligi gorevini yurutuyordu. Esinden ayrildiktan sonra 3 cocuguyla birlikte yasamaya baslayan Price'in cenaze toreninin ne zaman yapilacagi henuz aciklanmadi.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir