|
 |
|

15 milyon dolar'lik adam
"G.Saray onu satarken buyuk para kazanir" denilen Bratu son gunlerde bunalima girdi. Cunku genc yildiz, Romanya'nin Euro 2004 sansini yitirmesinden kendisini sorumlu tutuyor
Terim devreye girdi
G.Saray'in transferin son gunu renklerine kattigi Bratu icin menajerler "G.Saray, 15 milyon dolarlik adam aldi" yorumunu yapiyor. Rumen futbolunun son donemdeki en onemli yildizi oldugu soylenen Bratu icin "G.Saray onu 15 milyon dolarlik bonservis bedeliyse satar" deniliyor. Ayrica Bratu'nun ilk baslarda Turkiye'ye gelmeye pek sicak bakmadigi, Popescu'nun buyuk gayreti ve Fatih Terim'in bizzat araya girmesi ile genc oyuncunun ikna edildigi belirtiliyor.
O golu nasil kacirdim?
Romanya'nin Danimarka ile 2-2 berabere kaldigi macin son dakikasinda, skor 2-1 Romanya lehineyken mutlak bir golu kaciran Bratu'nun, "Kacirdigim pozisyon dondu, bizim kaleye gol oldu. Bu beraberlikle finallere gitme sansimizi kaybettik. O golu atsam durum farkli olacakti" diyerek kendini sucladigi belirtiliyor. Terim'in milli takimdan dondukten sonra Bratu ile yakindan ilgilenerek moral vermeye calistigi ogrenildi.
Yasar YALCIN
Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya
tiklayin
|
|
|
|