kapat
10.09.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Karasulu Carlos

17 Agustos depreminin sabahinda Karasu'dan Adapazari'na gidecek kadar futbol tutkunu olan Mahmut'un en buyuk hayali sampiyon olmak

Ne idmani oglum?
Sezon basinda Sakaryaspor'dan F.Bahce'ye gelen Mahmut Hanefi yuksek formuyla hem Daum'un hem de taraftarlarin gozdesi olmus durumda. Dunyaca unlu sol kanat oyuncusu Roberto Carlos'a benzerligiyle de dikkatleri ceken Mahmut'un en buyuk ozelligi tam bir idman delisi olmasi. 17 Agustos 1999'daki depremin sabahinda bile Karasu'dan Sakaryaspor genc takimi'nin idmanina gelen Mahmut hocasindan "Oglum ne idmani? Adapazari yikilmis sen idman dusunuyorsun" sozlerini isitmis.

5 takim pesindeydi
Sakaryaspor'dan Fenerbahce'ye 700 milyara transfer olan ve 5 yillik sozlesme imzalayan Mahmut Hanefi'nin en buyuk destekcileri takim arkadasi Tuncay ve menajeri Erdinc Sehit. Kendisi gibi Sakaryali olan Tuncay'la Samandira Tesisleri'nde ayni odayi paylasan Mahmut ilk hedefinin sari-lacivertli takimda sampiyonluk yasamak oldugunu vurguluyor. Tuncay, Mahmut'un hem futbolcu, hem de insan olarak mukemmel oldugunu vurgulayarak, "Kefili benim" ifadesini kullaniyor.

Deniz DERINSU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Destek Paketi
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir