kapat
20.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

Kacak gelin: Hirsiz degilim altinlar zaten benimdi

Dugun gecesi damadi banyoda birakip takilarla kacan Selma Kilcik, kendini savundu Dayak atinca kactim

Kartal'da gerdek gecesi kocasi banyodayken dugunde takilan tum takilari alarak kactigi iddia edilen gelin Selma Kilcik, ortadan kaybolusunun gercek nedenlerini acikladi.

Dogustan kalca cikigi bulundugu icin ozurlu olan genc kiz, omrunun sonuna kadar unutamayacagini soyledigi o korku dolu saatleri anlatirken, kendisini hirsizlikla suclayan kocasina ve ailesine tepki gosterdi. Talihsiz gelin olay gecesini soyle anlatti "Suleyman bana surekli takilan takilari sorup duruyordu. Arkadaslarimin taktigi altinlari kaybedecegim korkusuyla anneme verdigimi soyleyince cok kizdi. Eve gelince, beni itip kakmaya, tartaklamaya basladi. Bana saldirdi, dovdu. Geceligimi parcaladi. Her yerimi yumrukladi. Banyoya girince, evden ciktim. Gecenin yarisi sokakta tek basima kala kaldim. Aklima cok yakinda oturan dayimin evi geldi, kosarak eve gittim ve onlara sigindim. Ben hirsiz degilim."

YALAN SOYLUYOR
Genc kiz, Suleyman Kilcik'in kendisine yonelik suclamalarini ogrenince karakolda sinir krizi gecirdigini belirterek "Gelinligimi bile 150 milyon liraya kiraladim. Bana takilan 6 bilezigin 5 tanesi zaten akrabalarim tarafindan takildi. Diger altinlar ise zaten evdeydi. Polisler bile bunu duyunca bana hak verdi" dedi. Kizinin evindeki eksiklikleri kendisinin tamamladigini soyleyen baba Ali Sen ise "Tek istedigim kizimin mutluluguydu. Ne yazik ki olmadi" diye kahroldu.

Yalcin BEL


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir