kapat
18.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

GREENCARD

500 milyarlik kapkac

Istanbul'un Anadolu yakasinda, cesitli bankalardan para ceken vatandaslarin parasini calan 10 kisilik cete yakalandi

Kadikoy Umraniye ve Tuzla'da bulunan cesitli banka subelerinin onunde yasanan kapkac olaylarinin son 6 ayda artmasi uzerine Yankesicilik Dolandiricilik Burosu Dedektifleri alarma gecti.

Anadolu yakasindaki butun bankalarin onunu kontrol altina alan dedektifler, once kapkac yapilan magdurlara sabikalilar albumunden teshis yaptirdi. Incelemeler sonucunda da kapkaclarin kendilerine 'Pendik Cetesi' adi verilen bir sebeke tarafindan gerceklestirildigi belirlendi.

11 BANKAYA DADANDILAR
Bunun uzerine cete elemanlarinin resimleri cogaltilarak devriye ekiplerine dagitildi. Ardindan da operasyon icin dugmeye basildi. Kadikoy'deki bir banka subesinin onunde pusu kuran dedektifler, cete lideri Ahmet Ozturk ile Muhammed Seker, Yasin Kurt, Dursun Aydinlar, Yilmaz Kurt, Murat Kurt, Sedat Kara, Cengiz Metin, Zikrullah Olduran ve Bayram Aydin'i kapkac hazirligi yaptiklari sirada 2 calinti otomobil ile birlikte yakalayarak, gozaltina aldi. Asayis Subesi'ne getirilen cete uyelerinin 11 ayri bankanin onunde cok sayida kapkac olayi gerceklestirdikleri ve bu yolla 500 milyar liranin sahibi olduklari belirlendi.

Mehmet AKTARAN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sari Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir